Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzés; el szeretném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzés; el szeretném jegyezni a barátnőmet, és ehhez kérnék segitséget, pár tippet. Hogyan tennétek?

Figyelt kérdés
hogy mondjam el neki? elvigyem valahová? hogyan? Hallottam oylanról is, hogy eljegyzési ebéd, azt hogyan kellene csinálnom? mikor kell azt? vagy hogyan, milyen körülmények között?

2012. aug. 19. 13:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Meg tudom érteni a tanácskérésed, ez egy fontos dolog egy pár életében, mégha később még fontosabb dolgok is jönnek.

Nos én azt tanácsolnám, hogy bármilyen módot is választassz, ne csak annyi legyen, hogy "Hozzámjönnél?", hanem pár mondatban fejtsd ki a dolgot. Tudod ez egy hatalmas élmény egy nőnek és szereti "kiélvezni" a pillanatot. Illetve a nagy fináléban az egyszavas kérdés helyett nekem speciel kifejezetten tetszik a "megtisztelnél azzal, hogy az életed mellettem éled le?" vagy valami ilyesmi.

És a féltérd is nagyon romantikus tud lenni, ha olyan beállítottságúak vagytok.

Illetve a módszerek, itt tényleg csak a fantáziád szab határt. Lehet egy romantikus dunaparti séta, felülhettek a libegőre, elmehettek valamilyen kilátóra, romantikus vacsora közben stb.

Összességében viszont szerintem legyen kétszemélyes az alkalom és ne mondjuk a család előtt kérd meg, általában a nők nem szokták azt szeretni.

Remélem segítettem és sok sikert!

2012. aug. 20. 16:51
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a bizonyos 22 éves Nőnek üzenem,de semmi haragból,hisz nem akarom elrontani a kedves kérdező napját ezzel,hogy feljön erre az oldalra boldogan hogy megkérje álmai asszonya kezét,erre egy ilyen kis "tini" 22 éves kioktatja.Drágaság,nem volt neked még pasid úgy látom,vagy ha volt is,akkor vagy szerencsés voltál vele,hogy romantikus kreatív természet volt,vagy nem jutottatok el a lánykérés fogalmáig.Csak tájékoztatlak,hogy a filmekben minden pasi romantikus,de a valóságban vannak olyanok is,akiknek gőzük nincs,hogy hogy lepjék meg a párjukat.Már eleve sztem az is gyönyörű,hogy feljön ide a srác erre az oldalra,mert igenis szeretne vmi különlegeset összehozni.Ez mások majmolása lenne?Akkor a sima térdre ereszkedés is majmolás?Majdnem minden férfi ugyanis térden állva kéri meg a bnője kezét.Vagy akkor álljon fejen?Szóval imádom az ilyen,"majd én megmondom a magam hüyeségét a kérdezőnek" válaszolókat,holott fel lett téve egy kérdés és arra kéne válaszolni,nem fikázni!

Kedves kérdező.Eljegyzési ebéd alatt mit értesz?Van egy olyan érzésem,hogy nem ebédes lánykérésre gondolsz,hanem a hivatalos eljegyzésre.Szokás válogatja,de általában úgy szokták,hogy megkéred a lányka kezét kettesben(egy hely ahol sokat találkoztatok,vagy ha van állatkátok,a nyakába kötöd a gyűrűt,és beküldöd hozzá,míg,jó esetben kirohan hozzád a másik szobába örömében,mire te már ott tárdelsz mutatva a tenyeredet,hogyha igent mond,akkor tegye bele a kezét,vagy elviheted vacsizni,és a végén letérdelsz mellette és előkapod a gyűrűt,de te ismered,hogy minek örülne,mi pl lovagolni járunk párommal,imádom a pacikat,álmaimban leszáll a lórol,mondván,hogy leejtett vmit,aztán odajön hozzám és letérdel...Szóval vmi személyeset találj ki. :),aztán ha igent mond akkor mindenkinek elmondjátok,és kitűztök egy időpontot,amikor összegyűlik a család,ahol hivatalosan is eljegyzitek egymást.Vki tart ilyet,vki nem.Ezt majd megbeszélitek a lánykérés után,hogy ő hogy szeretné,abban már ő is tud neked segíteni.Sok sikert és gratulálok!

2012. aug. 21. 11:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szép a naplementés / esti csillagos időpont, gyertyával vagy a Lánchíd fényeivel, jó ötlet:)

Inkább kettesben, mint nyilvánosan... egy szép zene, vagy vers, vagy film után, vacsi, séta,tánc, virágcsokor stb.

Találtam itt egy ötletlistákat:

[link]

Itt rengeteg ötlet, tanács, romantikus helyszín van felsorolva:)

[link]

Itt pedig a 20-as lista az Álompár-tól:

1. Ha a párod szeret strandra járni, tégy gyertyákat a homokba, a víz, vagy a rakparton a naplementével a háttérben.

2. Ha szeret olvasni, szerezd meg a kedvenc könyvét szerzője aláírásával és írd bele a második lapra „Leszel a feleségem?”.

3. Ha érdekli a művészet, kérd meg a kezét a kedvenc képei között egy galériában.

4. Ha szereti az állatokat, fogadj örökbe egy cicát, vagy egy kutyust, és egy szalaggal kösd a nyakára az eljegyzési gyűrűt.

5. Ha szeret múzeumba járni, a felfelé vezető lépcsőkön vagy a kedvenc termében térdelj le és kérd meg a kezét.

6. Ha szeret videózni, hagyj számára egy lánykérő üzenetet a videón, amelyet épp nézni készül.

7. Ha szereti az ünnepségeket, az utolsó ajándék között legyen a te lánykérő gyűrűd.

8. Ha szeret enni, egy kedves vendéglőben a desszert érkezése előtt add át neki a gyűrűt.

9. Ha szereti a bort, vidd el egy hangulatos kis borozóba, kérd meg a kezét és bontsatok fel az ünnep tiszteletére egy jó évjáratú bort vagy egy finom pezsgőt.

10. Ha családcentrikus, szervezz meg egy kedves családi összejövetelt a rokonokkal és az ő jelenlétükben kérd meg a kezét.

11. Ha tanárnő, beszéld meg a gyerekekkel, hogy kórusban kiabálva kérdezzék meg: Leszel a feleségem?

12. Ha otthonülő típus, készíts egy speciális ünnepi vacsorát, és gyertyafénynél az ebédlőben, kérd meg a kezét.

13. Ha szereti a kalandokat, vidd el kirándulni, és este a tábortűz mellett kérd meg a kezét.

14. Ha a természetet szereti, vidd el kirándulni, és egy kis hegyi ösvényen a gyönyörű tájak között, kérdezd meg tőle lesz-e a feleséged.

15. Ha szeret csónakázni, vidd el a kedvenc folyójára, vagy tavára, és evezés közben kérd meg a kezét.

16. Ha szeret piknikezni, vigyél az egyik kedvenc tavához, készíts nagyon finom uzsonnát, és egy üveg pezsgőt a lánykérő köszöntőd mellé.

17. Ha szeret újságot olvasni, tégy fel egy hirdetést, amit majd a vasárnapi hírekben észrevesz.

18. Ha szeret aludni, te költsd fel, a reggelit vidd az ágyába, és tedd a tálcára a jegygyűrűt.

19. Ha szereti a meglepetéseket, rendezz neki egy kitalálós játékot, nyomokat, jeleket hagyva, ami a kedvenc étterméhez, parkbeli padjához vezeti, és ott kérd meg a kezét.

20. Ha szentimentális, akkor vásárolj neki egy fotóalbumot, helyezd el benne kedvenc képeiteket, amelyeken együtt vagytok, és a következő lapra írd rá: leszel a feleségem? Az utolsó lapot hagyd üresen, ahol az esküvői fotótokat fogjátok elhelyezni.

2012. aug. 25. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!