Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek ez menekülés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez menekülés, vagy szembenézés a problémákkal? (lánykérés)

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van egy pár, akiknek mostanában nem működik úgy a kapcsolatuk, mint régen (nem érzik már olyan jól magukat, ingerültek egymással, sokszor nincs kedvük találkozni, stb) és ekkor történik meg a lánykérés. Ez vajon egy utolsó próbálkozás a kapcsolat felfrissítésére, menekülés a szakítás elől, vagy pont hogy a problémákkal való szembenézés, és becsülendő dolog, hogy ennek ellenére is össze akarják kötni az életüket? Mi a véleményetek erről?
2012. okt. 4. 14:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ebből lesznek az olyan házasságok amik véget is érnek 1 éven belül. Ha már most csak megszokás tartja őket össze, az régen rossz. Inkább szakítsanak, jobban járnak.
2012. okt. 4. 14:19
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Na az így kezdet házasságoknak lesz vége 2-3 hónap múlva.
2012. okt. 4. 14:20
 3/16 anonim ***** válasza:

A problémákkal való szembenézésre, jó esetben.

Erre azért következtetek, mert régebben baromira szerették egymást, rájöttek, hogy hibáztak és szeretik egymást.

(Fogadok hogy ti vagytok :) Mondj igent!)

4/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. 31 éves nő vagyok, 8 éve vagyunk házasok. Ugyanígy volt nekünk.
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem mi vagyunk, mi vagyunk, akik vitatkoznak ezen:D
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menekülés. Ha a problémák nincsenek megoldva, akkor az eljegyzés sem segít. Addig érdemes mindent tisztázni, amíg be nem csúszik a gyerek is.
2012. okt. 4. 14:21
 7/16 anonim ***** válasza:
Eljegyzéssel megoldónak a problémák? Mert ha igent mondasz, csak akkor tedd, ha a problémamegoldásnak is nekiálltok.
2012. okt. 4. 14:22
 8/16 anonim ***** válasza:

Én azt mondom,hogy hazudik aki azt mondja, hogy egy kapcsolatban nincsenek hullám völgyek. Nem jelentkezik a megszokás megszokottság érzése. Ha időben felismerik a felek és tudnak valamivel pezsdíteni a dolgokon akkor nincs gáz.

A válások zöme nem ebből fakad szerintem. Inkább a kommunikációhiány és a tenni akarás a másikért hiánya okozza.

Mi hasonló helyzetben voltunk mint az általad leírt pár. Mindketten szerettük a másikat, vita vagy hangos szó vagy akár nézet eltérés se adódott köztünk. Csak egyszer azt vettem észre, hogy már nincs meg az a tűz. Nem említettem neki róla semmit. Mégis gyönyörű módon állt elő a lánykéréssel. Szeretem,igen mondtam. Felpezsdült a kapcsolatunk.Jó látni a másikat, megint a régiek a szürke hétköznapok.

Lehet támadni, hogy 1-2 éven belül el fogunk válni. Nem hiszek benne, mert kommunikálunk,mert beszélgetünk,mert kompromisszumot kötünk. Mert belátjuk ha valami újra van szükségünk. Mert teszünk érte.

2012. okt. 4. 14:27
 9/16 A kérdező kommentje:

Na, gratulálok azoknak, akiknek ez bejött:)

Azért kérdeztem, mert ismerünk egy párt, akikkel ez történt, és mondtam a páromnak, hogy milyen bátrak, hogy szerethetik egymást, ha még így is meg akarnak küzdeni egymásért, ő pedig rávágta, hogy micsoda menekülés, először a problémákat kell megoldani, utána eljegyezni egymást.

Elgondolkodtam, hogy nem is mondott hülyeséget, most pedig nem tudom, hogy mi az álláspontom ezzel kapcsolatban.

2012. okt. 4. 14:31
 10/16 anonim ***** válasza:

#8 vagyok!

És nem ez volt az első az elmúlt néhány évben. Amikor még nem érett meg a lánykérés gondolata,akkor nyaralni mentünk vagy csupán esténként felöltöztünk és sétáltunk egy nagyot kézen fogva,majd forrókakaót szürcsöltünk. 30 éves fejjel ismét elmentünk biciklit vásárolni, hogy valami régit. de mégis újat próbáljunk ki.

2012. okt. 4. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!