Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vallás közénk állhat? Szakítanátok?
Első válaszoló: Nem tudom mi neked ebben a fura. Hogy le akarok feküdni valakivel? Szerintem te is szűzen születtél. Eddig azért nem tettem, mert egyrészt későn érő típus voltam, másrészt pár hetes kapcsolataim voltak, és nem akartam beleugrani semmibe.
Második: A házasságot szerintem sem fogadná el a családja, de ha őt ez nem érdekelné engem sem. Csak nem most akarok hozzámenni
Ennek abszolút semmi értelme,külön utakon jártok.
Nálam alapból kizáró ok,hogyha valaki vallásos (nem cska hívő) ,én nem vagyok az,és tudodm hogy ebből csak nézeteltérés lenne sok téren,akármennyire is összepasszolnánk egyébként.
Ha igazán szereted, nem fogsz vele se a vallása miatt se a szex miatt szakítani vele.
Ha úgy érzed bármelyik miatt megtennéd, akkor ha nem most akkor pár hónap/év múlva megfogod mert akkor Ő nem olyan fontos neked illetve a vele eltöltött idő, mint bármelyik "tevékenység" ( szex, vallás )
Ha igazán szereted, kitartasz mellette.
Nem is baj, hogy nem akarsz 20 évesen házasodni, csak a szex miatt meg főleg nem kell..
Az meg már a te döntésed, hogy ráveszed-e, hogy lefeküdjetek, te látod mennyire mélyen gyakorolja a vallását és nem csak szülői unszolásra...
Mert ha Ő maga mélyen gyakorolja és megteszi veled így bűntudata lesz és lehet, hogy a későbbiekben gondja lehet a szexuális élettel, mert a bűnhöz fogja kapcsolni.
Viszont, ha Ő maga annyira nincs benne mélyen a vallásba akkor lehet, hogy egy próbát megér de ez te látod.
Ha szeretitek egymást, és te nagyon szereted akkor szerintem ha 20 évet kibírtál szex nélkül akkor még párat kibírsz Ő érte.
Ha meg nem érzel komolyat iránta akkor rajtad áll a döntés.
Bírom ezt az "ha igazán szereted ezt meg azt teszed" . ha én valakit igazán szeretek nem várom el tőle,hogy belemenjen egy házasságba,és azt sem,hogy teljesen feladja magát miattam,vagy éveket böjtöljön szex nélkül.
Ezért mondtam,hogy nálam kizáró ok a vallási különbség például. Itt nincsenek kompromisszumok,tehát valakinek fel kell adnia önmagát . Én mindenkit óva intenék ettől ,ezért egyszerűbb az egész dolgot ahogy van megkerülni,és össze sme jönni egy egészen más életvitelt folytató emberrel,mint saját magam. Vagy itt adott esetben a kérdező ,szerintem ennek a kapcsolatnak semmi jövője.
Ennyi erővel a fiúnak is mondhatná ,hogyha szeretsz lefekszel velem,vagy ha szeretsz nem erőlteted a házasságot,ha szeretsz kiállsz előttem a szüleid előtt.. nem értem a vallását miért kellene _jobban_ tisztelni,mint a kérdező egyéni véleményét. Egyik sem értékesebb a másiknál .
Ha szereted, akkor Te ugyanúgy elfogadod az ő vallásosságát, mint ő a Te vallástalanságodat.
A testi szerelem valóban ráér. Tiszteld annyira, hogy nem veszed rá olyanra, ami ellentmond a lelkiismeretének.
Ha valami közétek áll, az nem a vallás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!