Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszony vagyok vagy csak szimplan a vallas?
Nekem Dec.14 en kerte meg a baratom a kezem...Hozzateszem egy arab ferfirol van szo!
Szeretjuk egymast fel eve vagyunk egyutt...
Hallotam olyat hogy csak akkor van naluk egyutt alvas meg ienek amikor megkerik a no kezet!De mi mar elotte is egyutt aludtunk...most vagy azert van ez mert hogy vallasos es hogy ez neki nem jo igy vagy tenyleg!Egyszer mondta nekem hogy ez igy van es hogy azert kerte meg a kezem,de egyszer meg hogy szeret...Nah most akkor ha megcsal vagy valami akkor minden csajnak vesz jeggyurut??Nem ertem...:(
"...Nah most akkor ha megcsal vagy valami akkor minden csajnak vesz jeggyurut??Nem ertem...:(..."
Az iszlám egyik (talán egyetlen) szimpatikus vonala a többnejűség.
Szóval ha vallásos akkor igen, bár ez Mo-on tilos.
Persze az hogy valaki arab származású az nem jelenti automatikusan hogy vallásos is, vagy hogy mélyen vallásos.
Azért szerintem hogy ha bizonytalan vagy akkor lassíts egy kicsit.
Az iszlámban is csak házasságban szabad lefeküni, az eljegyzés nem számit.
Tehát CSAK emiatt nem kérné meg a kezed. A többnejüség csak lehetöség, de nem kötelezö, de ott se ugy van, hogy akárhány nöt elvehet, max. 4 lehet és az is szabályozva van (de a legtöbb csak egy feleséget tart.)
Viszont abban igazuk van a vaálszolók többségének, hogy nagyon kockázatos ilyen kapcsolatba belemenni, mert azokban az országokban te a férj tulajdona vagy, meg a gyerekek is, az anyának CSAK annyi köze van hozzájuk, hogy ö szülte, meg neveli, de jogai nincsenek.
Olvasd el a "Lányom nélkül soha" cimü könyvet, ott személyes tapasztalatokat ir le a szerzö. Két dolog lényeges: egyik, hogy a férje hogy változott meg a házasság után, illetve miután a férj szüleit meglátogatták, másik, hogy ott milyen a nök helyzete, illetve mennyire nem ismerik el, hogy a gyerek az övék is.
Keresztapám orvos, és egyik legjobb barátja az egyetemről arab származású, arab nőt vett el, de Magyarországon él, kiváló orvos, és jó ember.
Én nem a származása miatt óvnálak ettől a kapcsolattól, hanem nem is ismered, bizonytalan vagy, bizonytalanok az érzéseid, inkább hallgatsz másokra, mint arra, amit te magad tapasztalsz és látsz és megbeszélhetnél személyesen az érintettel, lehet, hogy a családja várja el (van ilyen), nem minden arab származású férfi egyforma, ne az itteni felhasználóktól kérdezősködj, hanem a pároddal beszélgess.
Nem akarlak megbántani, csak kérdem: te lefeküdtél egy arab férfival anélkül, hogy bármi fogalmad lenne arról, milyen a gondolkodásmódja, és milyen a kulturális háttere az illetőnek? Magyarral is veszélyes ezt tenni, de egy arabbal, ahol a nőket semmibe sem nézik?
Azért nem árt tudni néhány dolgot: arab férfi általában(vannak kivételek, jó lenne utánajárni hogy a párod kivétel-e) azért vesz el európai nőt, mert könnyen kapható - fizikai és pénzbeli értelemben egyaránt. Arabéknál az asszonyért fizetni kell, továbbá esküvő előtt semmi szex. Az apukával kell tárgyalásokat folytatni, mint valami adásvételnél.
Nem sokba szokták nézni arrafelé azt a nőt, aki csak úgy odaadja magát egy férfinak, házasság nélkül, továbbá nagy érték a szüzesség. A párod gondolkodásmódját nem ismerhetem, nem tudni, mennyire azonosul ezekkel a kulturális-vallási hagyományokkal.
Beszélgettetek ilyenekről? Mióta ismered?
Nem olyan vallasos hogy minden nap imadkozik meg templomba megy...Beszelgetni szoktunk errol meg o szokta nekem mondani,hogy jo ha tudom!Az unnepeket azokat betartja pl amikor nem esznek csak 8 utan egy honapig vagy micsoda...Akkor disznod nem eszik,szval ien atlogos dolgok:)
Kerdeztem tole,hogy nekem kell e majd csodort hordani ha hozzamegyek es mondta hogy nem,mert hogy en nem palesztin vagyok,es igy nekem nem kell.Tesojaval meg a felesegevel szoktunk talizni es neki a felesege se arab es nem ugy jar olyan ruhakba mint en neha meg minoszoknya is:)
Ismerem a paromat amennyire kell,tudok rola mindent.Tobb mint fel eve vagyunk egyutt..Tudom nagyon korai volt,de nem hazagagot kotottunk hanem csak eljegyzet,de meg eskuvorol nem is beszeltunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!