Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válófélben menyasszony?
Néhány hónapja elindítottuk a válási procedúrát, a barátom meg régóta szeretne eljegyezni, de én furán érzem magam így, hogy papíron még nem vagyok szabad.Ő pedig meg van bántódva ezen, hisz már egy éve vége a házasságomnak.
Ugye ízléstelen lenne?
Nem tudom mennyire számít amit írok : az én párom már megkérte a kezemet, vett gyűrűt, sőt, már menni akart időpontot foglalni a nyárra. Az anyakönyvi hivatalban mondták, hogy lassan a testtel, mert nekik le kell folytatni a hivatalos eljárást és még mindketten házasok vagyunk papíron. Nekik is, nekünk is húzódozott a vagyonmegosztás és egyéb problémák léptek fel, ezért vagyunk elcsúszva.
Szerintem, ha komolyan tervezel vele, nyeld le a békát és engedd eljegyezni magad. A szíved már úgy is az övé. :) A srácoknak meg ez a "meggyűrűzés" tényleg varázslatos dolog tud lenni....
Le a kalappal,ha egy fris valas utan,rogton bele tudsz menni egy ujabb hazassagba.A legtobb no ovatosabb marad a hazassagot illetoen,vagy teljesen nemet mond ra a jovoben(persze ezt nem tartom jonak).
Ha igazan nyugott szivvel akartok osszehazasodni,szerintem veg varjatok,es ha ezt nem akarja megerteni akkor sejos ugy latom vele is problemak vannak.Hiszen nem a teg felhotlen boldogsagodat tartja szem elott,hanem az o nosules kedvet.Probalj beszelni vele,marcsak a rosz nyelvek miatt ii vedd meg magad a platykaktol.
engem nem érdekelne a papír, nagyon várnám, hogy el legyek jelezve
habár a második biztos nem olyan izgalmas, mint az első volt
tehát lehet nekem sem hiányozna annyira
Az én férjem exfelesége már rég menyasszony volt mikor még házasok voltak!!!!
A tárgyalás elött 6 hónappal eljegyezték...ugyhogy szerintem ezt neked kell eldönteni...
Én nem mennék bele,hanem tiszta lappal mennék újra ebbe,ha a tárgyalás lezajlik!!!!!!Sok sikert!!!
Egyébként a válásnál hogy derül ki, hogy menyasszony?
Ott rákérdeznek?
Csak mert ha nem én nem mondanám el senkinek, de kettesben megkérhetné a kezem, a tárgyalásokra meg nem venném fel a gyűrűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!