Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszony vagyok vagy csak szimplan a vallas?
Nekem Dec.14 en kerte meg a baratom a kezem...Hozzateszem egy arab ferfirol van szo!
Szeretjuk egymast fel eve vagyunk egyutt...
Hallotam olyat hogy csak akkor van naluk egyutt alvas meg ienek amikor megkerik a no kezet!De mi mar elotte is egyutt aludtunk...most vagy azert van ez mert hogy vallasos es hogy ez neki nem jo igy vagy tenyleg!Egyszer mondta nekem hogy ez igy van es hogy azert kerte meg a kezem,de egyszer meg hogy szeret...Nah most akkor ha megcsal vagy valami akkor minden csajnak vesz jeggyurut??Nem ertem...:(
Arab vagy csak muszlim, mert sokan mar itt eltevednek.
Az en kedvesem muszlim. Az elso "eskuvo" a vallasi vezeto -imam- elott tortenik meg, igy hivatalos, ezutan lehet hazas eletet elni, vallasi szempontbol Allah szemeben innentol hazasok vagytok, te nem valhatsz el tole valami konnyeden, o viszont eleg, ha nyilvanos helyen haromszor kijelenti "elvallok toled", eleg rosszul hangzik, de a mai modern vilagban, plane, ha valaki nem melyen vallasos, nincs tul nagy jelentosege. Azt nem tudom, tudtad-e, hogy ekkor a lany hivatalosan barmit, akarmit kerhet a ferfitol, aki ezt koteles megadni neki, BARMIT!. Ez a mi kulturankban az eljegyzesnek felel meg.
Majd ezt koveti egy olyan szertartas, ami nalunk az eskuvo, innentol az allam (magyar vagy mas) szemeben is hazasok vagytok.
Ha mar elotte is "egyutt aludtatok" akkor tenyleg nem lehetett oka, hogy csak a vallas miatt kerje meg a kezed, viszont ha bant ez a dolog, akkor miert nem ulsz le vele es beszelgettek el errol? Allah szemeben vegulis mar a neje vagy. Nekem is voltak felelmeim es kerdeseim es olyan jo volt beszelni rola. Es a muszlimok igenis tisztelik a noket (a koran bovebben leirja a ferfinak es a nonek milyen jogai es kotelezettsegei vannak egy hazassagban) par kiveteltol elszamitva, akik viszont minden vallasban, kulturaban, orszagban vannak!Remelem segithettem, es sok boldogsagot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!