Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Megkérte a barátom a kezem!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérte a barátom a kezem! Most mi legyen?

Figyelt kérdés
alig vagyunk együtt 13 hónapja a barátommal, de már megkérte a kezem. nekem ez túl gyors. Én még ezzel várnék 3-4 évet legalább, mert nem akarom elsietni vagy elrontani, vagy hogy megunjuk egymást hamar. Tudom, hogy szeret. Én is szeretem, de ez nekem gyors. Még tanulni szeretnék, kiélni magam és nem babaszobát festeni vagy esküvőt szervezni! Szerintetek baj van ezzel a gondolkodásmódommal??? Ha kikosarazom, lehet hogy elhagy, de nekem akkor sincs kedvem ehhez a "jegyben járáshoz"...

2012. szept. 30. 15:01
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit. :)
2012. okt. 1. 12:14
 32/34 anonim ***** válasza:
5%

Namost ezekkel a kiéljük vagy nem éljük ki magunkat, mit értünk kiélés alatt stb. dolgokhoz hadd fűzzek hozzá valamit.

Miért olyan természetes, hogy egy fiatal lány együtt jár a barátjával, és ezért hűségesnek kell lennie házasságon kívül is? Mi van akkor, ha valaki pl 15 évesen találkozik a megfelelő emberrel, akivel leélhetné az életét? Kötelező választania, hogy akkor most soha senki mással nem próbálja meg és már ilyen fiatal korától fogva elköteleződik egy kizárólagos partner felé, vagy annak érdekében, hogy ezt ne kelljen megtennie, el kell dobnia a legalkalmasabb embert a hosszútávú kapcsolatra? Ez a két lehetőség van? Nem lehet valakit "talonban tartani" és mással is - pl - szexuális tapasztalatot cserélni? Még régebben is normálisabban volt ez a dolog, igaz, hivatalosan nem volt házasság előtti szex, de több udvarlója is lehetett egy lánynak, és évei voltak eldöntnei, hogy melyik kell. Párhuzamosan többen is udvarolhattak neki. De ez, hogy tizen x évesen együtt járunk, és ezért hűségesnek kell lennünk egymáshoz..basszus, ezt nevezem én rabszolgahűségnek.

2012. okt. 1. 22:14
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem drágám,akkoriban sem udvarolhattak neki-illetve nem volt illendő a lánynak mindkét delikvens alá adni a lovat. Azért valljuk be meghívatni magad egy kávéra egy pasival,aki nem a párod vagy megb@szatni magad egy pasival,aki szintén nem a párod nem egy kategória.

Akinek meg fáj,hogy egy kapcsolat alappillére a hűség,inkább ne is kezdjen bele vagy csak olyannal,aki szintúgy nyitott kapcsolatot akar,hogy gangbangbe fogathassa magát..

2012. okt. 2. 07:31
 34/34 A kérdező kommentje:
Én teljes mértékben hűséges voltam a barátomhoz és az is leszek, ugyanis erről megvannak az elveim, de ebbe ne menjünk bele. :) Viszont valamilyen szinten egyetértek ezzel a gondolkodásmóddal. Manapság már nem meglepő, ha a csaj nyomul a pasira, és azt látványosan csinálja. Ez tök természetes. És az is, hogy egy fiúra több lány is hajt, és majd ő dönti el, hogy melyiket válassza. Sőőőt...mostanság a lánynak jobban meg kell felelnie a fiú szüleinek, mint a fiúnak, a lány szüleinek. Na de mindegy...Szóval nagyot fordult a világ, igen, de ha már járok valakivel, és a külvilág felé is mutatom, hogy mi egy párt alkotunk Gyűrű nélkül!!! akkor abba a szerelembe, abba a kapcsolatba ne furakodjon be se 3. se 4. személy és ha ezt bárki hagyja, hogy mégis ez történjen, akkor az nem is volt igazi szerelem. (:
2012. okt. 2. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!