Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérte a barátom a kezem! Most mi legyen?
Kérdező, két lehetőség van, a párod vagy vaskalapos konzervatív, és akkor lehet, hogy szakítotok, de valószínüleg úgyse működött volna hosszú távon a kapcsolatotok, hisz te láthatóan nem vagy az. Vagy átlagos gondolkodású mai fiatal, és akkor simán meg tudod beszélni vele, hogy neked ez így túl gyors, életed ezen periódusában még nem erre vágysz.
Nem lehet, hogy valamiért labilisnak érzi a kapcsolatotokat, és azt gondolja, ezzel lehetne stabilabbá tenni? Vagy egyszerűen valaki nem beszélte tele a fejét azzal a hülyeséggel, hogy minden nő erre vágyik???
Én is 19 éves vagyok és a barátom 22. Nekem is megkérte a kezem, és igent mondtam, és csupán 8 hónapja voltunk akkor együtt, most múlt 1 éve nemrég, hogy együtt vagyunk. Ha igazán szeretitek egymást, akkor ez nem probléma. Attól, hogy jegyben jártok még mehettek bulizni, mehettek szórakozni, ki élhetitek magatok, ha ez a vágyatok.
Itt viszont már az is kérdés, hogy mit értesz azalatt, hogy kiélni magad, hogy csupán szórakozás, vagy más is van a háttérben.
Azt tudom tanácsolni, hogy üljetek le és beszéljétek meg, nem annyira nagy dolog ez az egész, hogy ne lehessen megbeszélni. Mindketten emberek vagytok, és felnőtt módra tudtok viselkedni, és beszélgetni. Hajrá :) Ne félj a jegyességtől, hisz a mai világban ritka ez az érzés :)
Mit nem lehet az előbbi kommentemen nem érteni?:DD
Köszönöm a válaszokat, de már beszéltem vele erről. Kiélés alatt a bulikat értem és midnig is utáltam más emberektől függeni (ezt úgy értem, hogy ki nem állhatom, ha megmodnják mit csináljak, és szerintem ezért kérte meg a kezem, hogy irányítani tudjon.) Szeretem őt. De még nem akarok gyűrűt és az alkalom se volt olyan, mint amilyennek elképzeltem a "lánykérésemet". Köszönöm a válaszokat! :))
Szerintem is az elköteleződés aggaszt téged, nem a gyűrű. Bocs, hogy ezt mondom, de azok alapján amit leírtál, nem vagy elég érett egy komoly kapcsolathoz.
Egyébként bulizni párkapcsolatban is lehet, nem kell, hogy megmondják hogy mikor mit csinálj, de tény, hogy vannak keretek.
Az meg hogy hány hapsival flörtölsz mondjuk szerintem a barátod éppúgy zavarná, mint a vőlegényed vagy a férjed...
Cső csumi csá.
Figyu attól, hogy megkérte a kezed az nem azt jelenti, hogy jövőhéten már lagzi. Meg lehet tartani az esküvőt bármikor, 2-3-4-5 év múlva is. Legalább tudod, hogy komolyan gondolja a barátod a kapcsolatot. Szerintem ő sem akar még esküvőt.:)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!