Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérte a barátom a kezem! Most mi legyen?
Te magad éretlen vagy a kapcsolatra is, a házasságra is. Nagyon jól látod, hogy most a bulizásnak és a kiélésnek van itt az ideje.
Ha valóban olyan ember vagy, akit nem lehet iránytani, akkor ez két dolgot jelent: alapból nemet mondasz mindenre, mert mindig mindenki irányítani akart, vagy pedig nagyon okos és öntörvényű ember vagy. Utóbbi esetben nem bulizni, hanem tanulni akarnál, és magadtól is tudnád, hogy PONTOSAN mit is akarsz.
Nyílván szépirodalomra nem jutott időd a bulik mellett. Peidg sokat lehet ám belőlük tanulni! :) Hallottál arról, hogy egy pasinak nemet is lehet mondani? Egyesesen és tisztességgel? Ha nem, akkor BB. (Büszkeség és balítélet, BBC 1995.)Olvashatod könyvben is. :)
Szerintem nem kell rábeszélni a kérdezőt arra, amire nincs szüksége. Lehet, hogy ő úgy gondolkodik, hogy az eljegyzés nem egy komolytalan dolog, hogy eljegyezzük egymást, aztán évekig semmi, mert most ez a trendi.
Írjátok, ez még nem jelent elköteleződést. De igen! Ez pontosan azt jelenti, hogy az illetővel tervezem az életem, kész vagyok rá, hogy a házasság előszobájába lépjünk. Nem kéne elbagatellizálni, ahogy manapság szokás...
Vajon miért érzem úgy,hogy az előző válaszolónak nincs senkije?
Érdekes! Nem érzem divat-eljegyzésnek a saját jegyességem. A párommal már 5 éve ismerjük egymást,lassan 3 éve egy párt alkotunk és közel másfél éve együtt is élünk. Júliusban kérte meg a kezem,de még várunk az esküvővel mert még nem állunk úgy anyagilag,hogy megengedhessük magunknak az álom esküvőnket.
Igen, 20 éves vagyok. Problémát jelent ez számodra?! Szerintem az a gáz,aki a "még nem éltem ki magam" címszó alatt f@rkak után rohangál és addig éjszakázik,míg 24 éves korára kiég.
Kedves 22., 23., 24. válaszolók!
Ti végre hárman megfogalmaztátok azt, amire a kérdésemet feltettem!! :)) Köszönöm nektek, hogy felnyitottátok a szemem. A "trendi eljegyzés" fogalmát nem tudtam definiálni, de mostmár igen! :D Köszönöm!!
Kedves "nem akarok kiégni 24évesen"!
Nagyon arany vagy, hogy aggódsz értem. :) Ha te 20évesen boldog vagy a gyűrűddel, akkor legyél. De nekem többet érnek az emberi értékek, mint egy gyűrű 20évesen. :)) jah és NEM farkak után rohangálás a "kiélés" fogalma, de ezek szerint te is szép környezetben nevelkedhettél, ha a "kiélés" neked ezt jelenti! :))) Modnjuk belemerülhetnénk mélyebbre a témába, miszerint ha 22 évesen férjhez mész, azt meddig bírja ki egy kapcsolat, gyerekek, stb, és közbe a párod rádun, mert már 30évesen nem leszel neki egy cseppet sem érdekes és fiatalabb pipit keres, stb. De kívánom, hogy ne így legyen és legyél boldog. Ám ha te támadó vagy akkor én is az leszek :)))
Kedves 21. válaszoló és az összes többi ilyen...!
Kérlek, ne következtess semmiből, és ne magadból indulj ki! :)) Főiskolára járunk mindketten a párommal, hétvégén vagyunk csak együtt, de ha nekem tanulnom kell, akkor tanulok és nem partizok orrba-szájba. amúgy sem szokásom... Szeretek független lenni, de azt korántsem azt jelenti, hogy minden 2. egyetemista pasival kefélek. Gondolkozzatokmár!
Drágám! Nem tudom, nálad pontosan mit is jelent a kiélés fogalma, de a köznyelvben ez annyit jelent, még bulizgatni akar, további partnerekkel akar szexuális tapasztalatot cserélni és elsősorban nem elköteleződni.
Te hogyan értelmeznéd, ha a szerelmed azt mondaná: Nem akarok elköteleződni, még ki akarom élni magam?!
A párod mellett nem tudod kiélni magad? Párkapcsolatban-nem a járogatunk szintűről beszélek- nem tudod jól érezni magad és jól szórakozni??
Na ezért nem vagy érett egy komoly kapcsolatra-nem feltétlen házasságra(arra pláne nem).
Az meg megint csak sajnálatos, hogy szerinted a kapcsolatnak van egy szavatossági ideje, ami lejár és akkor otthagyják az embert mert "már nem érdekes". Ha Te nem teszel érte, valóban így lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!