Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz ebből egyáltalán esküvő? 9 hónap múlva van kitűzve az időpontunk, májusra! DE semmi nincs lefoglalva, semmi nincs elintézve, és hallani sem akar a szervezkedésről a menyasszonyom!
Most én intézzek el mindent,vagy mi?elvileg a csajok jobban beindulnak az esküvőtől mint mi férfiak erre tessék,sehol semmi,de ha mondok neki valamit akkor felkapja a vizet!
Már ne is reménykedjek?
Mi valamikor május végén döntöttük el, hogy ha sikerül, szeptember elején esküvő. Meglett az időpont, így volt kb. 3 hónapunk megszervezni, és egyáltalán nem kapkodtunk, minden jól ment. Az, hogy mennyi idő kell rá, attól függ, hogy mekkora esküvőt, lakodalmat, egyebet akartok, mennyire fontos egy helyszín, én megőrültem volna, ha 9 hónappal előtte már ezen kellett volna járatnom az agyam.
Esetleg kérdezd meg, hogy mikor lenne az az időpont, amikor ő már elkezdené a szervezést. Ha azt el tudod fogadni, akkor addig hagyd, esetleg te tervezgethetsz, azzal nincs baj.
jó akkor holnap egy szép vasárnap, felkeltek, és mondjuk 10-kor lekensz neki két hatalmasat és megkérdezed mégis mi a faxt szórakozik és mondja el mi a gondja mert bedurvulsz, énb tuti nem tűrném el ezt egy csajtól ...
Ha nem vezet eredményre, akkor még kettő hatalmas a megoldás ...
Mi októberben mentünk az anyakönyvvezetőhöz, nov végére kaptunk időpontot. 1 hónap alatt összehoztunk egy 50 fős lagzit. És minden tökéletes volt (számunkra). Fölösleges kapkodni.
De mindenképpen beszélned kell vele erről, hogy mitől is fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!