Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Esküvő után volt olyan aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő után volt olyan aki három-négy hónap múlva már elvált, vagy előbb? Mi volt az oka?

Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 19:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
A mostani párom. 7 év utàn esküvő és 2 hónap házasság utàn válás. A felesége megcsalta
2009. szept. 8. 19:53
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Unokatestvérem. Kiderült, hogy a férjének nem lehet gyereke, vagyis lehetett volna, ha aláveti magát egy egyszerű gyógyszeres kezelésenk. Megígérte, hogy végigcsinálja, de utána nem ment vissza az orvoshoz, és az istennek se lehetett vele beszélni. Elváltak.
2009. szept. 8. 20:23
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a testvérem vált el 9 hónap házasság után. Náluk szerintem csak azért volt esküvő, mert én bejelentettem, hogy férjhez megyek. A sógornőm volt a hunyó. Már kiszemelte a következő pasiját, de mégis hozzáment a tesómhoz. Ráadásul ő akarta az esküvőt.
2009. szept. 9. 07:46
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Sok ilyet hallottam. Kár volt az esküvőre annyit költeni. Nem hiszem hogy addig dúlt a lamour és pár hónapra ment tönkre minden. Felelőtlen döntés volt már az esküvő is.
2009. szept. 9. 07:56
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik jóbarátom 5 év után (ebből 4-et együtt éltek) vette el a barátnőjét, az esküvő pár éve nyáron volt, karácsonykor a lány már terhes volt egy másik férfitól. Elváltak, a lány újra férjhez ment, a barátomnak viszont elég sokáig tartott kihevernie a dolgot.
2009. szept. 9. 08:18
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
nekem egy olyan ismerősöm van akit az esküvő előtt 2 héttel hagyott ott a barátnője, miután már ki volt minden fizetve...szóval a srácnak se csaja se pénze nem maradt.
2009. szept. 9. 20:46
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nos, én nem másról, hanem saját magamról tudok beszélni..

Kicsivel több, mint egy éve vagyok házas..

147 személyes gyönyörű lakodalmunk volt..

Szüleimtől kaptam egy lakást, teljesen berendezve..

Szóval megvan mindenünk..

De...

Mióta a felesége vagyok a helyzet csak romlik..

Én fözök, mossok, takarítok. Dolgozom napi 8 órát. És komolyan mondom nem hiszem, hogy találna egy pár zokni.. Márcsak azért, mert mindig minden ki van készítve elé..

De ő... nem csinbál semmi..

Pár napja a szúnyoghálót is én szereltem...

Ő csak eszik-alszik-dolgozik..

Nem foglalkozik velem úgy mint régen.. Szerintem elég, ha annyit mondok, 4 hónapja, hogy hozzám sem ért... Tudom, hogy nics senkije, mert teljesen kivitelezhetetlen lenne.. Bár, akkor legalább érteném, hogy mi a ba.. De így...? Foggalmam sincs.

És egy nőnek szüksége van a szeretetre.. Hogy érezze, mennyire szeretik..

Sajnos többször megfordult a fejemben a válás, az elmult 1-2 hónapban...

Szóval, pár hónap elég ahhoz, hogy tönkremenjen egy igazán szép kapcsolat.. :)

Nekünk is azt mondta mindenki, hogy ti együtt fogtok megöregedni.. De sajnos, ez nem csak rajtam múlik... Két embernek kell tenni érte.. És én kezdek belefáradni.. Sajnos...

/25 éves Nő/

2009. szept. 10. 09:52
 8/18 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó ! Ez a házasságod előtt nem volt így ? Egyetlen héttel előtte még minden a legnagyobb rendben volt ? Ez hihetetlen.....
2009. szept. 10. 10:03
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom úgy járt, hogy 18 évesen megismerte azt a lányt aki idősebb volt nála 4 évvel, 6 év "járás" után becsúszott nekik egy gyerek akit megtartottak- elkezdtek berendezkedni a közös életre stb. majd mikor a gyerek 2 éves lett (tavaly) megtartották az esküvőt-hangsúlyozom külső nyomásra!6 hónap házasság után jött a különköltözés majd a válás. Már a házasság előtt sem volt meg az a nagy szerelem, törődés stb.
2009. szept. 10. 20:33
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

/25 éves Nő/-re reagálva:

Sajnos kapcsolat szempontjából nagyon nem ideális, ha a fiatalok tálcán kapják a lakást. Egész más ha 2 ember közösen küzd meg érte. Ha mindkettő magáénak érzi. Ha az egyik nem érzi magáénak, nem is fog érte annyit tenni. (Hogy verjen ő szöget másnak a falába?)

Aztán persze ott vannak a drága jó anyukák, akik elkényeztették a pici fiukat. Mert a nő dolga ugye a főzés, mosás, stb...Ezt látta Anyucitól, ezt várja a feleségtől. Én elég hamar rászoktattam a párom a vasalásra és a mosogatásra, de erre rá is ment a nagy szerelem. Bennem is, meg benne is. Sajnos újra kell nevelni a férjet, ráadásul okosan, hogy ne érezze nevelésnek, meg annak, hogy feltételhez kötjük a szeretetünket. Borzasztó nehéz. Hát nem jobb volna, ha maguktól belátnák, hogy már nem a középkorban élünk? Akkor talán a szerelem is tovább tartana az összeköltözésnél. És milyen nehéz nem visszaélni azzal a hatalommal, hogy enyém a ház. És nem dönteni úgy, ha nem teszi azt, amit én akarok, akkor mehet...Hanem szeretni mindenestül, és nem éreztetni Vele, hogy fölényben vagy.

És kialakítani a közös életet. Nagyon nehéz. De ha talál valamit abban a lakásban, amit végre magáénak érezhet, talán akkor majd megváltozik. Csak jó lenne, ha a szülők nem oldanának meg mindent helyettetek. És ha nem tennél mindent készen elébe. Mert akkor Te legalább annyira hibás vagy, mint Anyuci.

Nem szabad rögtön azt hinni, hogy lusta vagy érzéketlen tuskó.

De a 4 hónap szex-megvonás már tényleg rosszat jelent. Az már nem szerelem, ez tuti. De talán még újraéledhet. Talán benne is van sok seb. Csak sose mondtátok el egymásnak. Könnyebb dúlni és fúlni.

Nem elnézni kell a hibákat meg azt, hogy semmit nem tesz, hanem átgondolni az okokat és talán akkor meg is lehet oldani őket.

Egyébként én 1 hónappal az összeköltözés után már teljesen ki voltam borulva. De megpróbáltam megérteni, mitől változott meg minden ilyen gyorsan, és így jobban tudom kezelni. Még most se könnyű, de már határozottan haladunk affelé, amilyen azelőtt volt.

2009. szept. 10. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!