Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Esküvő után volt olyan aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő után volt olyan aki három-négy hónap múlva már elvált, vagy előbb? Mi volt az oka?

Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 19:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én,az esküvő után 6 héttel már zajlott a válóper.
2009. szept. 11. 07:14
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
3 év együttélés után összeházasodtunk. Az esküvő után 2 nappal hazautazott Romániába, családlátogatásra, és dolgozni. 2 hét múlva visszajött, kapott egy sms, amiben az állt, hogy "nagyon szeretlek és féltékeny vagyok a feleségedre, sohasem fogom elfelejteni ezeket a szép napokat, remélem jövő hónapban találkozunk...." Ezeket a szavakat míg élek nem felejtem. Belém égtek. Miután elolvastam az sms-ét, összepakoltam, és hazaköltöztem a közös albérletből anyukámékhoz, majd beadtam a válópert. Gyakorlatilag mással töltötte nászutunkat, holott család, és munka címén ment haza Romániába.
2009. szept. 11. 08:40
 13/18 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Nagyon sok kapcsolat a házasság után változik meg.A nagy szerelmek ezalól kivételek, legalábbis saját tapasztalatom szerint. Azok mennek szét, akik nem szerelemből házasodtak, vagy előtte még nem éltek együtt, és kiderül, valami összeférhetetlenség van köztük, pl. rossz szokások, egyoldalú házimunka.

Én 26 évesen mentem férjhez, rá 10 hónapra volt a válóperem. Előtte 6 évig voltunk együtt. Szerettük egymást, de már nem lobogott a tűz...

A házasság után elhidegülés, fordított munkarend, kevés idő együtt, majd a férj részéről megcsalás, hazudozás.Felmondtam, összepakoltam és irány a szülők.

Sajnos ez nem egyedi eset. Ha nem érzed jól magad a házasságodban,úgy érzed, nem tudsz megbocsátani, vagy megoldani a problémákat, szégyen, vagy nem szégyen, de menni kell. Én nem tartozom az egy életen át gyötrődők táborába, annál büszkébb és öntudatosabb vagyok. Ennek 5 éve, és a válás után emberileg, lelkileg, szexuálisan rengeteget fejlődtem. Kinyílt a világ!:) Jelenlegi férjemmel 3 éve vagyunk együtt, imádjuk egymást, ez igazi szerelem, mely már csak egy gyermekkel lehetne teljesebb.

Mindenkinek jó döntéseket kívánok, és ne hallgassatok a közvéleményre, anyukára, szülőkre, ezt egyedül TE érzed, mi a helyes!

2009. szept. 11. 11:12
 14/18 anonim ***** válasza:
36%

Sziasztok!

arra nem gondoltatok utólag, hogy túl sokáig éltetek "kettesben", és gyerek nélkül ellaposodott a dolog?

2009. szept. 11. 17:39
 15/18 anonim ***** válasza:
63%

Olvasom a válaszokat, és megdöbbentem.

Normál "begyöpösödött üzemmenetben" a sorrend: ismerkedés, eljegyzés, jegyben járás, esküvő a szülői házból - mindez úgy kb két év alatt -, majd a közös élet együtt való megteremtése,amiben részt vesznek a rokonok, barátok, majd gyerek, család.

Most: ismerkedés, másnap összeköltözés, véletlen gyerek, vagy öt évig együtt élünk, és a hitel érdekében papír is kell alapon házasodás.

Minden össze van keveredve, és nekem senki ne mondja, hogy a papír nem számít. Pont annak számítana a legjobban, aki ezt mondja, csak savanyú a szőlő. Az esküvő nem papír, hanem annak a világ felé való kinyilvánítása, hogy összetartozunk, és az életünk egybeforrt. A másik tisztelete, magam mellé emelése, az életének az én életembe való örökbefogadása.

Minden férfi tisztességes, anyának, feleségnek való lányról álmodik, és minden nő a herceget várja. Csak ezt most nem divat beismerni. Aki elvált, egysem úgy indult neki, hogy legfeljebb elválunk. Keserű csalódás áll minden történet mögött.

A tiéd mögött például az is állhat, hogy az a férfi, akinek a családi tűzhely megteremtése lett volna a dolga, veled együtt, mindent készen kapott, veled együtt. Nincs közös "teremtő" élményetek, nem kínlódtatok együtt, váll a vállhoz. Normális, hogy csak alszik, eszik. Minek tenne bármit, ha mindenetek megvan? Hol az önbecsülése? De ez csak egy ok vagy példa. Lehet, hogy egyszerűen lusta vagy fáradt.

Talán beszélgetni kéne róla. Soha semmi nem késő.

2009. szept. 11. 19:47
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy lehetne általánosítani. Mi együtt építkeztünk, csak ketten voltunk, senki nem segített. Babát akartunk. Megfogant az első, de elvetéltem. Együtt sírtunk esténként hetekig miatta. Megfogant a második. Született egy csodaszép makk egészséges kisfiunk. Nem is foglalkozott vele. Tegnap volt egy éves, és a férjem 2 hete kijelentette, nem akar minket. élni szeretne, és abba mi nem férünk bele. A ház kölcsönből, 2 szocpolból és az én pénzemből van. De azt mondja mi húzzunk el anyámhoz a gyerekkel. Mikor veszekedtünk, megütött. Teljesen kifordult önmagából, pedig nem tett senki fedelet a fejünk fölé. Hiába minden jó és rossz dolog, ami csak jobban összekovácsolt minket, ha a 2-ből az egyik menni akar, a másik a fejét a falba verheti, akkor is borul Pest és Buda! És most állok kilátástalanul a világban a kisfiammal. Még szerencse, hogy a szüleimhez jöhettünk. De hogy mi lesz ezután???.... Mindent előlről kezdeni..... :(((((((
2009. szept. 12. 21:00
 17/18 A kérdező kommentje:

Hát látom ti sem vagytok könnyű helyzetben...

5 hónapja volt az esküvő, ő megígérte nem megy többet külföldre dolgozni...ehelyeet mégis elment, én meg maradtam anyóssal, meg apóssal a házban, amit állítólag magaménak kellene éreznem, de ez nekem valahogy nem akar menni...én már látom nem lesz jó vége...sok a probléma, soha nem volt igazán mellettem, pedig bíztam benne, hogy esküvő után marad végleg...de tudhattam volna "kutyából nem lesz szalonna"...

2009. szept. 12. 22:31
 18/18 anonim ***** válasza:
25 éves Nő/-re reagálva/: beszéltetek már róla?
2009. szept. 13. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!