Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok! Tudjatok, hogy mekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tudjatok, hogy mekkora hülyeséget csinálunk?

Figyelt kérdés

Fel a kezekkel, aki azért olvasgatja ezt az oldalt, mert szeretné már, hogy eljegyezze a barátja!

Na én ezért tettem... idáig. Aztán rájöttem, hogy ez oltári nagy hülyeség. Adott egy jól működő kapcsolat, ahol a felek nagyon boldogok egymással. Egyszer a lánynál bevillan az eljegyzés gondolata és onnantól kezdve már csak erre tud gondolni minden születésnapkor, évfordulókor, karácsonykor, stb. Aztán kap egy ajándékot, aminek alap esetben rettentően örülne, de már annyira beképzelte magának, hogy most már gyűrűt kell kapnia, hogy semminek sem tud igazán örülni. Még mindig ismerős a történet?

Mi van velünk ilyenkor? Miért nem élvezzük az együtt töltött időt azzal, akit szeretünk anélkül, hogy sürgetnénk a dolgokat?

Én kigyógyultam ebből. :) Megfogadtam magamnak, hogy egy ideig nem jövök fel erre az oldalra, mert kezdtem besokallni a gyűrű témától.. és határozottan jobban érzem magam. A fölös energiámat nem az agyalásra, hanem a barátomra fordítom és így sokkal jobban tudok örülni az együtt töltött időnek, a nagy beszélgetéseknek, a közös tervezgetéseknek.

Nem jobb így? Minek agyalunk ennyit feleslegesen?

Nem fogok visszaszokni erre a topikra, csak gondoltam hátha ez más "agyamentnek" is segít valamennyit. :)

(Egyébként 21 vagyok és 4 éve vagyunk együtt.)

Jaj és persze kivételt képeznek azok, akik már régóta együtt élnek, esetleg már gyerek is jön/van, stb. Tényleg csak annak szánom, aki magára ismer valamennyire. :)

2012. szept. 14. 01:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Azt tudom, hogy van aki erre így rákattan, de hogy van aki IDE azért jön??? Ez vicces. Mit lehet itt tanulni? :D

Amúgy szerintem a "kérdező" férfi... ;)

2012. szept. 14. 09:38
 12/20 A kérdező kommentje:

Nem, nem, nem. :D Tényleg lány vagyok, csak kitisztult az agyam. :D

Tanulni nem fogunk itt semmit, az biztos. :) Csak ha az ember lánya egyszer rákattan a témára, akkor szeret olvasni róla. Kíváncsi rá, hogy hogy volt ez másoknál. Nem tanulunk vele, csak egyre jobban felspannoljuk magunkat és ez a rossz benne. Mert ha hajlamos rá az ember, akkor elkezd süllyedni a saját kis önsajnálatában, hogy őt miért nem kérték még meg, mikor annyi mindenkit körülötte már igen. Ilyenkor jönnek az olyan, kérdések, hogy "Mikor jegyez már el? Én annyira szeretném. Hogy tudnám megsürgetni?". Meg jön az, hogy legbelül kicsit elkezd "haragudni" a barátjára, holott semmi oka nincs rá, mert szerencsétlen tényleg szereti, csak még nem látja elérkezettnek az időt erre. Észrevettem, hogy csúszo lefele a lejtőn és ebből lett elegem. :)

Örülök, hogy van aki magára ismert. :) Szokjunk le együtt a saját hülyeségüknkről! :P

Ja és nem vetítem ki másra a saját hülyeségemet, csak ismerem a fajtámat, ennyi. :D Nem állítom, hogy mindenki ezért van itt, de fix, hogy vagyunk egy páran.

2012. szept. 14. 10:05
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdemes annyira hajkurászni a drágaszágot,egyszer mindennek eljön az ideje.
2012. szept. 14. 11:16
 14/20 anonim ***** válasza:
62%

Én már láttam itt olyan hárpiát is, aki kijelentette, hogy nem akar férjhez menni(persze reménykedett, hogy a nyílt elutasítás után mégis megkérik a kezét..wtf?!), majd az anyukája azt mondta neki, hogy úgy tudja, a párja decemberben akarja majd megkérni a kezét. A h*lyéje rákérdezett a párjánál, aki h*lyének nézte mert-állítólag -akkoriban nem tervezte, persze lehet, hogy eltoszták a meglepetést és le kellett tagadnia.. Az édes, pici hoppon maradt leányzó meg az anyját mondja el a világon minden szemétnek, hogy mekkora r*hadék, szar anya, rosszindulatú, alkoholista r*b@nc stb..

Szóval igen, az itt lévő nők jelentős része megrögzötten hajkurássza a gyűrűt-még akkor is, ha a külvilágnak azt mondja, esze ágába nem jutna.

20N

2012. szept. 14. 12:02
 15/20 anonim ***** válasza:
Én itt kivétel vagyok, bár lehet, hogy csak azért, mert az én kedves párom három hét után megkérte a kezem :D. Persze, hipotéziseket gyártani kár, de sztem ha nem is lett volna eljegyzés, akkor sem lennék ilyen. Mert egyrészt nekem kifejezett ünnepnapon giccses a lánykérés, és ezt ő is tudja, mert előtte feljött ez a téma. Másrészt meg tudok mindennek örülni. Harmadrészt meg mert akkor kéri meg a kezem, amikor jónak tartja, és ha úgy érzem, már ideje lenne, és/vagy hiteget vagy húzza az időt, akkor vagyok olyan egyenes jellem, hogy leülök, és megbeszélem vele konkrétan, nem pedig duzzogok meg célozgatok, ha nincs gyűrű.
2012. szept. 14. 12:05
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

ma 12:02. azon énis nagyokat röhögtem!!! De a legszebb az volt, amikor az anyja azt mondta, hogy decemberben majd megkéri és azon problémázott, hogy akkor ez mennyire rossz, mert nem lesz meglepetés...

Egyébként én kifejezetten szórakozni jövök ebbe a témába (a többibe is általában), szerintem teljesen felesleges, az eljegyzés bőven az esküvő kérdéskörhöz tartozik. Egyébként észrevettétek, hogy csak esküvő és válás téma van, házasságon belüli problémákra nincs, szülő-gyerek kapcsolat sincs (egy tini nem fogja megnézni a gyerekvállalás-nevelés topikot), de eljegyzés az bezzeg családi kapcsolat...

2012. szept. 14. 15:37
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem mar az oviba megkerte a Tamas a kezem egy gyuruvel o volt az elso volegenyem szentul hittem elvesz majd felesegul.Minden fiunal hittem na ez majd elvesz ez most az igazi.Aztan jott a ferjem megkerte a kezem egy erdei kirandulas alatt kettesben titokban se vacsora se csalad se unnep.
2012. szept. 14. 16:08
 18/20 anonim ***** válasza:
50%

Túl sok Amerika romantikus vígjátékot néztek, az az egyetlen egy bajotok van. Jan. 14-én leszek 6 éve együtt a párommal és ne házasodtunk még össze.Bár téma már volt-ő hozzta fel előbb-de pénz híjján nem fogunk 4 fővel az oltár elé állni....Engem sosem érdekelt és nem rángatott a tébolyultság sötét vermémbe holmi gyűrű utáni hajsza...

24N 33 éves F-val

2012. szept. 15. 20:59
 19/20 anonim válasza:
72%
Úgy néz ki itt szinte mindenki "szent", senki se vágyik 2-3-4 év után gyűrűre és a kérdezőhöz hasonló okokból sem olvassa ezeket a témákat :) Engem bevallom egyre jobban foglalkoztat, néha ha rákattanok vagy 1 óráig is az itteni kérdéseket nézem,kicsit elszomorodom,hogy én még nem kellek annyira a barátomnak hogy el is jegyezzen 3 év együttélés után,de aztán megrázom magam (ahogy a kérdező) és örülök annak hogy együtt vagyunk,együtt élünk és szeretjük egymást. De szerintem sokunkban ott van ez a vágy, még ha nem is mondjuk ki az eljegyzéses témával kapcsolatban...
2012. szept. 15. 21:36
 20/20 anonim ***** válasza:

nagyon szeretem a párom, ő is szeret engem... vágyom is arra, hogy megkérje a kezem.

ennek több oka is van, de a legfontosabb, hogy babát várok tőle. fel is szoktam neki hozni a témát félviccesen, hogy mikor vesz már el feleségül, erre ő szintén viccesen, majd, ha megnyerjük a lottó 5-öst :)

ne értsetek félre, nem ragaszkodom én a házassághoz, igazából nem is sürgetem. hiszen papír nélkül is lehetünk boldog család. ezt ő is így látja , ahogy én.

majd megkér, ha úgy érzi eljött az ideje. bár őszintén megvallva, remélem ez nem mostanában lesz, mert nem szeretnék nagy pocakkal házasodni. sőt ha már itt tartunk, majd a kislányunk lehet a koszorús lány is akár :)

életemben most először jöttem fel erre a topicra, kíváncsi voltam milyen jellegű kérdéseket tesznek föl itt az emberek. szerintem nem is leszek függője :)

2012. szept. 25. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!