Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hülyeséget csinálunk, igaz?
szóval.. szakítottunk a barátommal.. egész pontosan ő szakított velem, mert sokat veszekedtünk.. de ettől függetlenül szeretjük egymást (ezt ő mondta többször is a szakítás után).. csak már nem bírta, meg érettségi, stb.
egy hónapig nem is volt semmi, de nem rég elmentünk egy buliba mindketten, és hát átmentünk hozzá és megtörtént a dolog.. olyan volt mintha együtt lennénk úgy ölelt, meg úgy csókolt.. és ez a dolog megtörtént másodjára is..
a kérdésem ezek alapján az, hogy hülyeséget csinálunk?
én visszaakarom kapni, ő viszont nem akarja folytatni, mert nem hiszi, hogy tudunk javítani a dolgon.. de én biztos vagyok benne, hogy lehet változtatni, csak hát esélyt sem ad így.. :/
előre is köszönöm a válaszokat.
szóval a szexet is hanyagolni kellene, igaz? :/
még akkor is, ha mindketten tudunk szimplán csak a szexre gondolni?
Pont ebben a cipőben járok, csak 6 évvel korábban kezdődött (történt a szakítás) és én vagyok a férfi fél... Elmondom én miért dobtam a csajt hátha segít a nézőpontom:
Ellaposodott a kapcsolat, érettségi után úgy gondoltam itt az ideje új csajokkal ismerkedni, hisz az élet rövid és most kell kiélnem magam. Ugyanakkor a megszokás ugyebár mindig visszavitt a csajhoz. Megbeszéltük, hogy barátok vagyunk és hát csak azér szexelünk mer épp nincs más. Most 6 évvel később még mindig ez van, 1-2 havonta szexelünk sok időt töltünk együtt legjobb barátok vagyunk. Mindketten szeretnénk új csajjal/pasival ismerkedni de 6 év után már nagyon nehéz... Ne kövesd el a hibánkat, kezd tiszta lappal. Visszakapni nem hiszem, hogy visszafogod.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:14
Vele értek egyet. Ő már nem szeret, különben nem szakított volna veled szimpla veszekedések miatt... A veszekedéseket közösen meg lehet oldani (mármint azt, hogy ne legyen annyi), ha tényleg mindkét fél szeretné a kapcsolatot... Úgy tűnik, a srác rájött, hogy még élni akar (ahogy írta is itt valaki, hogy nála is ez volt), és ezért inkább szakított, hogy szabadon csináljon bárkivel bármit... De azért még jó veled a szex, így amíg nincs kivel/ nincs komoly kapcsolat, és Te is belemész, miért mondjon le róla?... Szerintem csak kihasznál.
Mi is érettségi előtt 1,5 évvel jöttünk össze a barátommal, alig tudtunk találkozni, voltak nehezebb időszakok, pl az érettségikor, viták is, de szerettük (szeretjük) egymást, és eszünkbe se jutott szakítani... Aztán az egyetem előtt én megkérdeztem tőle, hogy nem vágyik e arra, hogy kiélje magát, csajozzon, bulizzon stb (előttem 1 barátnője volt), mert én elengedtem volna, hogy éljen, boldog legyen. Kiröhögött, hogy hogy juthat ilyen eszembe, mikor neki én kellek egy életen át... Azóta is együtt vagyunk (2 éve vagyunk egyetemisták) Szóval van ilyen fiú is.
De a volt barátod abszolút olyannak tűnik, aki csak ki akarja használni, hogy Te belemész a szexbe... De ez hosszú távon nem fog működni, hidd el, pláne hogy Te még szereted is. Mit fogsz szólni, mikor egy buliból egy másik csajt visz haza helyetted? Nem kérheted számon rajta, és ha úgy tartja kedve, akkor nem szexel veled hónapokig, aztán felhív, hogy menj át?... Semmi értelme ezt csinálni, pláne ha még bármiféle érzésed van iránta.
Inkább zárd le az egészet, és keress egy rendes srácot.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!