Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzés, így? Mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzés, így? Mit szólnátok hozza?

Figyelt kérdés
22 évesek, a lány diplomázott már, jelenleg mesterizik, a fiú egyetemista (6 éves alapkézés). 5 éve vannak együtt, ősztől a lány dolgozik. A fiú nem dolgozik, nincs saját keresete gyakorlatilag, egyetem mellett nem tud dolgozni. Szeretnének eljegyzést, esküvő, majd kb. ha a fiú elvégezte az alapkézést...így,hogy a fiúnak nincs munkája, kinevetnétek egy ilyen ötletért?
2012. aug. 9. 21:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
A barátod nem kapja az a rezidens ösztöndíjat. Az 100 ezer Ft.
2012. aug. 9. 22:33
 12/20 anonim ***** válasza:
Utolsó: rezidens már befejezte az egyetemet.
2012. aug. 9. 22:40
 13/20 anonim ***** válasza:
48%
Akkor nem szóltam.
2012. aug. 9. 22:48
 14/20 anonim ***** válasza:
24%

Ha a lány vagy akkor szégyeld el magad hogy ilyen megfordul a fejedben(kinevetni ezért)

Ha a fiú vagy akkor nyugodtan jegyezd el,tuti nem fog kinevetni ezért,sőt örülni fog neki

2012. aug. 9. 23:25
 15/20 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem az eljegyzés csak egy gesztus, hasonló, mint a "szeretlek" szó, csak később kerül általában sor rá. Annnyit tesz, hogy szereted az illetőt, vele akarod leélni az életed és komolyan veszed a kapcsolatot. Egyáltalán nem törvényszerű, hogy azonnal házasodni, meg gyermeket vállalni kéne. Nyilvánvalóan ez még odébb van, majd ha a srác is végez, majd ha már van elég félretett pénztük, mindketten dolgoznak stb... Egy öt éves kapcsolatban azért általában már "illő" mozdulni valamerre, már csak azért is, hogy tudd merre tart a kapcsolat, terveztek e valamit komolyabban, vagy pedig csak a tengés- lengés megy egymás mellett. Nekem ismerősöm 4 évet járt például jegyben a párjával, addig nemt tudtak összeházasodni, most lesz a napokban az esküvő. Mindig közbejött valami,hol külföldi munka, hol betegség, hol a pénztelenség meg egyebek..Nyugodtan jegyezd csak el a lányt, ha öt éve veled van, biztos boldog lesz , hogy megteszed, sőt gyanítom, hágy már nagyon vágyhat rá!
2012. aug. 10. 08:10
 16/20 A kérdező kommentje:

nem azért kérdeztem mert én kinevetném :D én boldog lennék és talán sírva is fakadnék örömömben :)

De a körnzeyetünkben vannak elég rossz májú ismerősök...

Köszi a válaszokat

2012. aug. 10. 08:10
 17/20 A kérdező kommentje:
8:10 köszi Neked is :)
2012. aug. 10. 08:11
 18/20 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem nyugodtan vágjatok bele.

Az eljegyzés is már komoly döntés a kapcsolatotokban.

Mikor párom megkérte a kezem akkor csak ő dolgozott, de az eljegyzés előtt is tudtuk, hogy esküvő előtt házat akarunk venni és összeköltözni, majd jöhet az esküvő.

Mikor megvettük a házat akkor voltunk 1 éve jegyesek, mikor összeköltöztünk akkor 2 éve, és az azt követő évben volt az esküvőnk. Vagyis 2,5 éve voltunk jegyesek.

Persze volt aki ferde szemmel nézett minket, és?! Nem érdekelt minket.

Volt elképzelésünk, hogy mivel kezdjünk a közös életünk megkezdése előtt, azt végig vittük, most már éljük boldogan a napjainkat együtt.

Szóval hajrá.

Sok boldogságot!

2012. aug. 10. 09:19
 19/20 A kérdező kommentje:
kösziii:)
2012. aug. 10. 09:23
 20/20 anonim ***** válasza:
51%
A környezetünkben mindig voltak és mindig is lesznek olyanok, akik vagy irigységből, vagy rosszindulatból vagy csak sima butaságból nem tudnak örülni mások örömének, és be-beszólogatnak. A felnőtté válás folyamata az is, hogy megtanulod ezeket a helyzeteket kezelni (jobb esetben ignorálni, rosszabban visszaszólni - bár hülyének magyarázni bármit is, felesleges). A TI boldogságotok RÁTOK tartozik egyedül. Akik veletek örülnek, azokat tartsátok magatokhoz közel, akik nem, legyenek bárkik (!), tartsátok távol! Megéri megélni a szép pillanatokat, és ha várni is kell pár évet az esküvővel, nem baj. Hogy "követnie kell" mielőbb? Aki ennyire ragaszkodik a külső társadalmi elvárásokhoz, az idővel rájön, hogy tökéletesen megfelelt mindenkinek, csak épp a lényeg veszett el időközben. Csináljátok úgy, ahogy nektek jólesik, ahogy nektek örömet okoz. Ha ez 2-3 éves jegyesség, akkor annyi! :)
2012. aug. 13. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!