Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jegyezzem el a baratnom ha nincs hova mennunk?
Eljegyezni, bárhol eltudod. Ha eddig sem a szülőknél találkoztatok, akkor gondolom máshol van valami kedvenc helyetek. Érdemes ott megtenni, ahova sok kellemes emlék fűz Benneteket vagy egy kiemelkedő. :)
De hogy terveznétek összeköltözni ezután? Nekem ez nem egyértelmű... Hisz gondolom, hogy a szülőktől ezután sem számíthattok akkor nagy segítségre.
Valamit akkor ki kéne találni mi, hogy lesz az eljegyzés után.
Nem muszáj összeköltözni azért, mert eljegyzed. mindketten otthon laktok még? Ha 18 évesen érettségiztél, akkor hogyhogy még nem diplomáztál le amúgyis? Doktorira jársz? Mert a doktorin egy kisebb fizetésnyi ösztöndíj jár, aból akár még albérletre is futná...
De ha még nem is diplomáztál, akkor gondolom 1 éven belül le fogsz, akkor pedig majd összeköltöztök. Nem hajt a tatár, persze szeretnéd, de hamarosan reális esélyed lesz rá, sőt, akkor már az esküvőre is (hiszen nem muszáj 100 fős csinnadrattát csapni). Ha mindenképpen most akarod megkérni, akkor jegyezd el most, aztán amikor lediplomázol, utána összeköltöztök. Vagy elmész suli mellett dolgozni, és albérletbe mentek...
A szüleid pedig szerintem mégha makacsak is, ha próbálkoznátok azzal, hogy te igenis érezteted, hogy a lány hozzád tartozik, elviszed családi ebédre, áthívod, akkor biztos vagyok benne, hogy egy idő után megszoknák, elfogadnák, esetleg még meg is szeretik. Nem megoldás, ha emiatt inkább távoltartod, ez olyan, mintha szégyellnéd előttük. A szüleid gondolom kultúrált emberek, tehát amíg ott van, akkor addigis jó arcot fognak vágni, kedvesek lesznek, tehát ha nem is azt mondom, hogy költöztesd oda, de a családi ebédeken legyen ott a barátnőd, főleg, ha feleségül akarod venni, mert ezzel későbbre is meg tudjétok alapozni, hogy családtagnak tekintsék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!