Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés, így? Mit szólnátok hozza?
Figyelt kérdés
22 évesek, a lány diplomázott már, jelenleg mesterizik, a fiú egyetemista (6 éves alapkézés). 5 éve vannak együtt, ősztől a lány dolgozik. A fiú nem dolgozik, nincs saját keresete gyakorlatilag, egyetem mellett nem tud dolgozni. Szeretnének eljegyzést, esküvő, majd kb. ha a fiú elvégezte az alapkézést...így,hogy a fiúnak nincs munkája, kinevetnétek egy ilyen ötletért?
Ha meg tudják oldani a dolgaikat, és nem egyből gyerekvállalás a cél, akkor miért ne?
2012. aug. 9. 21:27
2/20 anonim válasza:
Attól még, mert valami nem hasznos, nem biztos, hogy kártékony - ha másnak nem fáj, csinálják csak!
2012. aug. 9. 21:29
3/20 anonim válasza:
Mért ne lehetne eljegyzés? :) Nyugodtan lehet éveken át is jegyben járni. Persze jönnek majd a kommentek, hogy annak mi értelme. Az az értelme, hogy sokkal szorosabban kötődsz a másikhoz. Hiszen tudod, hogy komolyan gondolja a másik és esküvőt, családot tervez. Én 17 voltam amikor a párom megkérte a kezemet. Sosem bántam meg, hogy igent mondtam pedig tudtuk, hogy a közeljövőben nem lesz esküvő. És büszkén hordtam a jegygyűrűt :)
2012. aug. 9. 21:29
4/20 anonim válasza:
Ne tétovázz, mert akkor a lány úgy fogja érezni, hogy nem is fontosak neked az érzelmei, hogy ő csak egy tartós barátnőnek jó és előbb utóbb ez a frusztráció érzése meg fogja mérgezni a kapcsolatotokat...hidd el, tudom, mert átestem rajta és nem kívánom, senkinek, mert hiába tudom, hogy a párom szeret, ha egyszer nem mutatja ki ezzel a kedves gesztussal a világ felé...ne halaszd a dolgokat, cselekedj...És sok sikert kívánok....azért írd meg hogy hogy is sikerült jó ?
2012. aug. 9. 21:57
5/20 anonim válasza:
Az eljegyzésnek csak akkor van értelme,ha hamar követi az esküvő. Ha komolyan gondolják,hogy együtt akarják leélni az életüket akkor gyűrű nélkül is együtt maradnak. A gyűrű csak külsőség,és az eljegyzést fel is lehet könnyen bontani. Nem ad semmilyen biztonságot a jövőre nézve.
De ha ez biztonságot ad a párnak,akkor tartsanak eljegyzést.
2012. aug. 9. 21:57
6/20 A kérdező kommentje:
Az ilyen gyűrűvel-gyűrű nélkül dolgokat mi nem így gondoljuk. Ha megfogadjuk egymásnak gyűrűvel, azt úgy is gondoljuk. Igaz fel lehet bontani, "nem jelent semmit", de ennyi erővel válni is lehet...
Köszönöm a válaszokat, majd visszajelzek, ebben a hónapban esedékes:)
2012. aug. 9. 22:01
7/20 anonim válasza:
Ha már holnap eljegyeznék egymást, akkor sem lenne benne semmi furcsa. Én 20 éves voltam, a párom 23, mindketten egyetemisták (és még egy jó darabig azok) amikor az eljegyzés volt, 1 éves belül szeretnék esküvőt. Mi már együtt élünk külön lakásban, az egyetem mellett mi sem tudunk dolgozni (egyik sem büfészak), ösztöndíjból és ha van, akkor szülői segítségből tartjuk fenn magunkat. Még egyetemisták leszünk, amikor az esküvő lesz, spórolt pénzből, nem sokemberes lagzit akarunk. Baromira nem érdekel minket, ha szerintük csak egyetem után kéne házasodni, mert semmi közük hozzá, titeket se érdekeljenek! :)
2012. aug. 9. 22:03
8/20 A kérdező kommentje:
:D köszi, mi sem büfészakon végzünk, a párom főleg nem a hat évével :D Én már az alapot befejeztem ugye az új módi szerint, most a plussz kettő mellett meg remélem majd tudok dolgozni is.
Egyelőre még nem találtuk ki miből szponzorizálnánk egy esküvőt, mivel a szüleimtől pl. nem várhatunk segítséget, esetleg a párom szülei, ha segítenek...
Sok boldogságot Nektek!
2012. aug. 9. 22:16
9/20 anonim válasza:
Köszi :) Az a bizonyos 6 éves csak nem orvosi? Párom azzal szenved ennyi évet :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!