Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi lenne ha ezt felhoznám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne ha ezt felhoznám, vagy inkább ne?

Figyelt kérdés
A párommal 5 éve vagyunk együtt. Kb. 3 éve beszélgetünk az eljegyzés és házasság körüli témákról, de még nem volt, mivel én most végeztem az egyetemmel. Régebben mindig azt mondogattam, hogy meglepetést szeretnék, hogy ne tudjam, hol mikor, csak spontán törénjen a lánykérés, ez volt az álmom. Aztán mostanában már annyiszor veséztük a témát, aztán a párom elkottyantotta mire készül, kicsit már elvesztette azt a meglepetés feelinget a dolog. Ezért arra gondoltam, már nincs is értelme annak, így a lánykérő gyűrű árát megspórilhatnánk vehetnénk egyből karikát. Felhozzam a páromnak, vagy nagyon illúzióromboló? Mindent megbeszélünk egyébként, csak nem tudom mennyire készült rá a "meglepetésre", nem akarom, hogy rosszul essen. Szerintetek szólhatok? Vagy hagyjam?
2012. jún. 7. 10:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én nem szólnék neki, ha már ennyire készül rá, ne rontsd el a meglepetését. Mi egyszerűen megbeszéltük, hogy most már jöhetne a baba, szóval össze kéne házasodni. A következő héten megvettük a gyűrűket és időpontot kértünk. Ez annyira párfüggő, hogy ki hogy szeretné, hogy képzeli el, meddig akar jegyben járni, nagy lagzit akar-e, vagy csak egy szolid ebédet, stb... Én nem vagyok egy romantikus alkat, meg jó volt válogatni a gyűrűk közt a párommal, találtunk olyat, ami mindkettőnknek nagyon tetszik. De nekünk a kapcsolatunk is ilyen, mindent megbeszélünk, hogy legyen, mint legyen, ha a házasság a következő lépés, akkor kész, gyűrűt kell venni. 2 hónapig voltam menyasszony, sokan meg is lepődtek rajta, mindenki azt hitte, hogy terhes vagyok, ezért kell úgy sietni. De akkor még nem voltam az. :) 25N
2012. jún. 8. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!