Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fehér bőrhöz a fehérarany jegygyűrű, vagy a sárgaarany illik inkább?
ennek abszolút semmi köze az egyéniséghez, nem értem, mért kell bunkózni egy ilyen kérdés alatt..
és hogy ne offoljak; szerintem a fehérarany jobban állna, bár elfogult vagyok, a sárgaarany nekem alapból nem tetszik.
Attól függ, milyen típus vagy.
1. Tavasz típus: aranyszőke,aranyló középbarna, gesztenye haj, kék, zöld, mogyoró színű szem aranyló pöttyökkel az íriszben, fehér bőr szeplőkkel, a csuklódon az erek zöldes színűek === ARANY ÉKSZER illik hozzád.
2. Nyár típus: szőke, hamvasszőke, hamvas barna, szürke matt haj, esetleg hamvas középbarna haj, kék, zöld , világosbarna , szürke szem, átlátszó világos bőr, de gyorsan barnul, a csuklón az ér kék === EZÜST ÉKSZER
néha vannak enyhén barnás nyarak, sárgás bőrrel === arany.
3. Ősz típus: hóhehér bőr, vörös haj, szeplők. ARANY ILLIK!
4. Tél típus: kék, szürke, zöld, barna szem, ehhez sötétbarna , majdnem fekete haj , fehér bőr, ami hideg hatású, vékony, érzékeny, csuklónál az ér kék színű ===EZÜST ÉKSZER!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!