Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jegygyűrű általában köves szokott lenni?
Hagyományosan nem is szabad, hogy köves legyen! A gyűrű a végtelenséget, a végtelen szerelmet jelképezi. A kő ezt megtöri, azaz annak a jelképe, hogy a szerelmetek nem örök.
De persze manapság már ez csak egy buta babona :)
A karika gyűrű legyen egyszerű, látszódjon rajta a rendeltetése, ne tűnjön divatékszernek.
Persze manapság már vésetik cifrázzák de szerintem a sima vagy enyhén vésett, cizellált a legszebb.
A kísérő vagy eljegyzési az ún. soliter gyűrű, ami köves leginkább a klasszikus egyköves, ami tényleg ide való de a menyasszony ízlése a döntő. Kérdés minek örülne de azért a hagyományokat olyan szép lenne betartani.
Egy igazi klasszikus egyköves tényleg "árulkodik" a viselőjéről:)
De hát ugye ízlések és pofonok...
Pont,hogy nem! A kísérőgyűrű a köves.
Bár látom amerikai filmekben,ott biztos az a divat,hogy köves gyűrűvel kérik meg a nő kezét.
Nekem sima,egyszerű karikagyűrűm van,lassan 25 éve...
Köves, mintázott, sima.
Az én gyűrűmben van 5 pici kő, de olyan "süllyesztett" formában. Nem giccses!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!