Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 17-18 évesen őszintén mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17-18 évesen őszintén mi értelme van az eljegyzésnek?

Figyelt kérdés

Elhiszem, hogy szeretik egymást, én is együtt voltam már 1-2 éve a párommal ilyen idős koromban és imádtuk egymást, de eszünkbe sem jutott az eljegyzés. Volt olyan, hogy szóba jött, de csak olyan szinten, hogy "majd ha nagyok leszünk".

Őszintén. Van ennek valami értelme?

2012. jún. 3. 21:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
30%
A kérdés kicsit féltékenyen hangzik...És nem mindenkinek ugyanolyan a gondolkodás módja mint nektek.És ha valaki tudja mit akar, akkor tudja, és ehhez senkinek semmi köze :)
2012. jún. 4. 17:16
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

#2 vagyok. Ezt kaptam privát üzenetben:

"H te mekkora egy hülye vagy, rém holnapra a hajad kihullik."

Olyan cuki!

2012. jún. 4. 18:36
 13/13 anonim ***** válasza:

A mi esetünk,hogy 12 éves korunk òta ismerjük egymást,akkor kezdtünk járogatni:) és azòta is boldogak vagyunk együtt :) Még nem biztos,de hallottam,hogy titokba tervezi,hogy megkéri a kezem. Èn is hirtelen vonakodtam,de istenem nem kötelező utána egy évvel s házasság. Nekünk annak a jele,hogy komolyan gondoljuk és egymással làtjuk a jövőt,valamint az osszetartozást.

18L

2013. febr. 2. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!