Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a páromnak veszek egy gyűrűt az eljegyzésnek számít?
Hát..én egy ilyen ajándéknak csak eljegyzés formájában örülnék. Ha a párom nekem venne egy gyűrűt ajándékba az teljesen mást szimbolizál mintha mindkettőnknek van.
A két embert összekötő gyűrű szimbólumát pedig én szeretném az eljegyzésre, esküvőre tartogatni.
Nem akarnám jó előre elsütni..
Én egy évre egy ezüst gyűrűt kaptam ajándékba, de ez nem egyenlő az eljegyzéssel. Mondjuk ékszert én csak komoly kapcsolatban ajándékoznék, főleg egy gyűrűt. Tőlem a párom egy masszív bőrkarkötőt kapott, mivel az volt a szíve vágya. Ránéz és én jutok róla eszembe.
Szerintem fél évre inkább karkötőt vagy nyakláncot adnék valami szép medállal.
Eljegyzésre köves arany vagy fehér arany gyűrűt szokás adni valami körítéssel (térdelés stb).
Én 6 hó után kaptam egy ezüst karika gyűrűt, hát köpni-nyelni nem tudtam. Aztán kiderült, hogy nem tudta milyen gyűrűt vehetne, ezért vett karikát, nem eljegyzésnek szánta. Mondjuk azóta is együtt vagyunk 4 éve, és nem bánnám már az eljegyzést, akkor korainak ítéltem a gyűrű-vásárt.
Szerintem gyűrűnek csak KOMOLY kapcsolatban van helye...
Ne végy egy pár gyűrűt, az nem mutat sehogy. Ha gyűrűt akarsz venni vegyél csak neki valami szép ezüst gyűrűt, párt pedig ha már el akarod jegyezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!