Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha a páromnak veszek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a páromnak veszek egy gyűrűt az eljegyzésnek számít?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy a 6. hónapfordulóra ajándékoznék neki egy gyűrűt és én is hordanám a párját. Mások egy szív 1-1 felét hordják a nyakukban, de nekem ez jobban tetszik. de ez eljegyzésnek számít? És ha el akarom venni feleségül is, akkor kérjem meg még egyszer? Kérlek segítsetek. Köszi
2011. nov. 20. 19:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Butaság! Ne számít eljegyzésnek. Ha eljegyzési gyűrűt veszel neki, és megkéred a kezét, az eljegyzés. De ez nem.
2011. nov. 20. 19:32
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
Néma gyereknek az anyja se /nagyon/ érti a szavát! Ha meg akarod kérni, add meg a módját és ne azon gondokodj, mi számít eljegyzésnek. Légy egyértelmű és határozott, mint egy igazi férfi!
2011. nov. 20. 19:33
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Nem számít eljegyzésnek, viszont mivel ez hagyomány, mindenki azt fogja hinni hogy jegyesek vagytok. Joggal. Vegyél inkább karkötőt, és ezt a szép hagyományt hagyd meg a leánykéréshez.
2011. nov. 20. 19:34
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

Hát..én egy ilyen ajándéknak csak eljegyzés formájában örülnék. Ha a párom nekem venne egy gyűrűt ajándékba az teljesen mást szimbolizál mintha mindkettőnknek van.

A két embert összekötő gyűrű szimbólumát pedig én szeretném az eljegyzésre, esküvőre tartogatni.

Nem akarnám jó előre elsütni..

2011. nov. 20. 19:38
 5/11 anonim ***** válasza:
51%
Eljegyezni csak karikagyűrűvel lehet. Ez csak szép ékszer,semmit több.
2011. nov. 20. 19:38
 6/11 anonim ***** válasza:
Na de a férfin is van egy ugyanolyan gyűrű? Gondolom nem köveset tesz egy férfi kézre...
2011. nov. 20. 19:42
 7/11 anonim válasza:
84%
Szerintem kíméld meg a kellemetlen kérdésektől a lánykérésre vonatkozóan, és inkább egyforma medált, karkötőt stb. hordjatok.
2011. nov. 20. 19:57
 8/11 anonim ***** válasza:

Én egy évre egy ezüst gyűrűt kaptam ajándékba, de ez nem egyenlő az eljegyzéssel. Mondjuk ékszert én csak komoly kapcsolatban ajándékoznék, főleg egy gyűrűt. Tőlem a párom egy masszív bőrkarkötőt kapott, mivel az volt a szíve vágya. Ránéz és én jutok róla eszembe.

Szerintem fél évre inkább karkötőt vagy nyakláncot adnék valami szép medállal.

Eljegyzésre köves arany vagy fehér arany gyűrűt szokás adni valami körítéssel (térdelés stb).

2011. nov. 20. 20:32
 9/11 anonim ***** válasza:
34%

Én 6 hó után kaptam egy ezüst karika gyűrűt, hát köpni-nyelni nem tudtam. Aztán kiderült, hogy nem tudta milyen gyűrűt vehetne, ezért vett karikát, nem eljegyzésnek szánta. Mondjuk azóta is együtt vagyunk 4 éve, és nem bánnám már az eljegyzést, akkor korainak ítéltem a gyűrű-vásárt.

Szerintem gyűrűnek csak KOMOLY kapcsolatban van helye...

Ne végy egy pár gyűrűt, az nem mutat sehogy. Ha gyűrűt akarsz venni vegyél csak neki valami szép ezüst gyűrűt, párt pedig ha már el akarod jegyezni...

2011. nov. 21. 08:29
 10/11 anonim ***** válasza:
47%
6 hónap után ne vegyél gyűrűt, mert a lány el fog ájulni, ha meg nem akarod elvenni, pláne ne vegyél, mert lehet, hogy rosszul esne neki, hogy eljegyzés nélkül minek a gyűrű. A gyűrűnek elég konkrét szimbóluma van, akár karika, akár köves, mindenki azt fogja hinni, hogy jegyesek vagytok, és majd magyarázkodtok. Inkább vegyél két karperecet vagy nyakláncot. Egyébként hány évesek vagytok? Tizen..? Ha igen, akkor azért se vegyél gyűrűt, mert a leendő apósod is el fog ájulni, és nagyon nehéz lesz fellocsolni.
2011. nov. 21. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!