Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi a módja az eljegyzésnek mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a módja az eljegyzésnek mi kell hozzá és hogyan kérdezzem meg?

Figyelt kérdés
Segítsetek nekem hogy tudnám barátnőmet meglepni évfordulónk alkalmából
2010. szept. 24. 21:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szia! Romantikus típus a barátnőd? Akkor hívd el az évforduló alkalmából "vacsorázni" és tedd bele a pezsgőspohárba :)

Vagy hatásos az is, ha csak simán egy hétköznapi dolog közben adod neki oda, vagy a fogmosópoharába teszed, hadd lepődjön meg :) Nekem ezek az utóbbiak sokkal jobban tetszenek :) Sok boldogságot nektek!

2010. szept. 24. 22:02
 2/14 anonim ***** válasza:

Az eljegyzés alatt a szülőkkel közösen tartott ebédet vagy vacsorát értik,ahol felhúzzátok egymás újjára a gyűrűket!

A kérdésedből arra következtetek,hogy te nem erre gondolsz.

Egyszerűen vidd el a barátnődet valahová vacsorázni,és két fogás között,mondd neki,hogy szereted,és szeretnéd,ha a feleséged lenne! Ha gondolod,ekkor adhatsz neki egy eljegyzési gyűrűt is.

2010. szept. 24. 22:03
 3/14 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat de én nem pont erre gondolok csak ketten leszünk és az érdekelne hogy én vettem neki egy gyűrűt és hogy azzal megkérdezhetem e hogy eljegyezzem, nem tudom hogy fejezzem ki magam pontosan
2010. szept. 24. 22:06
 4/14 anonim ***** válasza:
54%
-Teszel egy szerelmi vallomást és a végén megkérdezed: Szeretném ha a hátralévő életemet veled, melletted élhetném. Hozzám jössz feleségül?
2010. szept. 24. 22:09
 5/14 anonim ***** válasza:
Persze, megkérdezheted tőle, feltéve ha tényleg úgy érzed, hogy ez a gyűrű amit vettél megfelel az alkalomnak. Ezenkívül egy kis hangulat kell hozzá, meghitt együttlét és ha ez meg van, akkor odaülsz mellé, esetleg megfogod a kezét és megkérdezed tőle...
2010. szept. 24. 22:10
 6/14 A kérdező kommentje:
na szóval én úgy gondoltam hogy nem akarom azt megkérdezni tőle hogy hozzám jön e mert az még nem lenne jó hanem csak el akarom jegyezni
2010. szept. 24. 22:13
 7/14 anonim ***** válasza:
86%

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de az eljegyzés az azt jelenti, hogy megkéred, hogy legyen a feleséged. Akkor kell eljegyezni valakit, ha szeretnéd feleségül venni. Pontosan milyen idősek vagytok? Miért nem szeretnéd feleségül venni?

Jegyben járni azt jelenti, hogy a közeljövőben összeházasodtok.

2010. szept. 24. 22:15
 8/14 anonim ***** válasza:

Na...Hát az eljegyzés az egy eljövendő esküvőt jelent...Nem holnap vagy egy hét múlva, de nincs értelem eljegyezni valakit ha nem akarod elvenni...

De lehettek jegyesek évekig is...

2010. szept. 24. 22:16
 9/14 A kérdező kommentje:
18 ő én 19 lassan 20 szóval én szeretném elvenni csak szerintem ő nem venné még jó néven
2010. szept. 24. 22:18
 10/14 anonim ***** válasza:
54%
Kicsit korai még....
2010. szept. 24. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!