Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Az eljegyzésnek van valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eljegyzésnek van valami alsó korhatára?

Figyelt kérdés
Engem az érdekelne, hogy az eljegyzés korhoz van e kötve. Előre is köszönöm a válaszokat, és BÚÉK!
2010. jan. 1. 13:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mivel az eljegyzésben semmi hivatalos nincs, ezért korhatára sincs. Alapvetően az eljegyzés egy szokás, és az a lényege, hogy a pár kifejezze, hogy a közeljövőben össze kívánnak házasodni. A hagyomány szerint a házasság előtt egy évig "kell" jegyben járni, persze mivel ez nem hivatalos dolog, semmi sem kötelező. Vannak, akik nem is tartanak formális eljegyzést, mások már tini korukban eljegyzik egymást. De a valódi funkciója az, hogy ilyenkor vállalják fel a világ és a család előtt a házasodási szándékukat.
2010. jan. 1. 13:37
 2/17 anonim ***** válasza:
70%

17éves vagyok!

3éve vagyok együtt a völegényemmel!

2ésfél hónapja megkérte a kezem!

Nincs korhoz kötve!

De mennyi idő vagy mert ha 12 azért az tulzás!!

2010. jan. 1. 13:40
 3/17 anonim válasza:
78%
Miért a 14 nem, ugye? Jézusom!
2010. jan. 1. 13:43
 4/17 anonim ***** válasza:
de az is de neked is más a gondolkodásod nekem is nekem 13évesen kapcsolatom volt akivel még együtt vagyok
2010. jan. 1. 13:52
 5/17 anonim ***** válasza:
off: 13.52 és a párod hány éves? csak érdekelne, mert az enyém 10 évvel idősebb, és mi is tervezzük. (17)
2010. jan. 1. 15:29
 6/17 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok. Tegnap este a barátom annyit mondott, leszel a feleségem ugye? Mondom igen:) És később azt mondta hogy a menyasszonya vagyok. Errel mondom: nem vagyok az, hát a gyűrű? Erre: na, majd jövő héten:) Nem tudom hogy ez most mi:)
2010. jan. 1. 19:40
 7/17 anonim ***** válasza:
nekem a barátom 22éves én meg 17 nem sok a 10év szerintem a szerelem a fontos
2010. jan. 1. 23:13
 8/17 anonim ***** válasza:
Az is egy idióta aki a tizenéves szerelméhez megy hozzá...ezért válik minden második házaspár...
2010. jan. 25. 16:28
 9/17 A kérdező kommentje:
Miért lenne idióta? Tini korban az ember nem lehet szerelmes? Vagy akibe akkor lesz az( kölcsönösen ) akkor miért ne lehetne együtt maradni? Kár volt általánosítanod. Igen, rengeteg tizenéves pár rohangál az utcán, akinek fogalma sincs arról hogy mi az igaz szerelem.De akinek van, az miért ne lehetne vele akár egész életében?
2010. jan. 25. 16:34
 10/17 anonim ***** válasza:
Lehet szerelmes, nem azt mondtam ha figyelnél. Egy életen át lehet, hogy együtt maradtok de az egyik (vagy mind2) meg fogja csalni a másikat mert nem élte ki magát. Lehet hogy most nagyon szerelmes és így-úgy esküszik, hogy neki nem is kell kiélnie és soha nem kell más, de 20-30év múlva megnézném hogy álnak az egykori tinik.
2010. jan. 25. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!