Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Az eljegyzésnek van valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eljegyzésnek van valami alsó korhatára?

Figyelt kérdés
Engem az érdekelne, hogy az eljegyzés korhoz van e kötve. Előre is köszönöm a válaszokat, és BÚÉK!
2010. jan. 1. 13:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igen, de ha két ember igazán tiszta szívből szereti egymást, nem csalja meg a másikat, függetlenül attól hogy hány évesen jöttek össze.
2010. jan. 25. 18:17
 12/17 anonim ***** válasza:
Csak hogy ez el fog kopni. Egyébként a szerelem két-három évig tart általában és ez biológiailag bizonyítva van. Utána vagy felváltja egy erős összetartó szeretet, vagy kihül az egész szép lassan...Esetleg már nem lesz olyan lelkes valamelyik fél ha nincs lángoló szerelem.
2010. jan. 25. 20:16
 13/17 anonim válasza:
Szerintem az eljegyzés nincs korhoz kötve... A párommal már 3 éve vagyunk együtt és több mint 1 éve jegyesek vagyunk, pedig még csak most fogom tölteni a 20-at. Ha igazán szeretitek egymást, akkor szerintem természetes az eljegyzés... Ha esetleg mégsem jön össze, akkor ezt bármikor felbonthatjátok, nem úgy mint az esküvőt (az kicsit macerásabb), ezért mi is úgy gondoljuk, hogy azzal még várunk... Lehet hogy kicsit furának hangzik, hogy volt eljegyzés, de esküvő még nem, de nekünk ez így is jó... Ha majd úgy gondoljuk, hogy egy szinttel feljebb lépett a kapcsolatunk, talán az is meglesz. De persze nem csak ez miatt nem házasodtunk még össze, hanem mert azért egy esküvő ugyebár nem két fillér... Előbb talán a saját házunkon kellene dolgoznunk... Én így gondolom...
2010. jan. 28. 07:56
 14/17 anonim ***** válasza:

Én most vagyok 15 éves, a barátom 17. Mindketten még idén tőltjük be a következőt (16,18). Nemrégiben felvetette, hogy majd megkéri a kezem... Gondoltam, majd meglátjuk. Aztán a minap azt mondta, hogy még az idén. Azt feltételeztem, hogy a 16. szülinapomon, rá is kérdeztem, először azt mondta, lehetséges. Viszont azóta felmerült az is, hogy még korábban szeretné, mert nem bírja kivárni.

Nagyon meglepődtem. Ha tényeg így alakulna, hogy a közeljövőben megkér, akkor írok, ha érdekel.

2010. jún. 22. 18:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Na és meg van már a gyürü??
2010. jún. 22. 22:25
 16/17 A kérdező kommentje:
Végre megjött az eszem, és szakítottam! Azóta nagyon jól érzem magam a bőrömben!
2010. jún. 24. 21:03
 17/17 anonim ***** válasza:

o.O Na de mit hogyan hol?!

Szóval azóta már kaptál is gyűrűt??

2010. jún. 24. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!