Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek mikor kell az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mikor kell az eljegyzésnek megtörténnie?

Figyelt kérdés

Akkor, amikor két fél kapcsolata eljut odáig, hogy mindketten tudják, ez a lehető legkomolyabb kapcsolat, és mindketten egymással tervezik az életüket, örökre.

(És most nem a rózsaszín ködre gondolok, hanem amikor már évek óta együtt vannak/laknak)

Vagy akkor, amikor már az esküvő is kilátásba kerül. Mondjuk maximum 1,5-2 éven belül biztosan meglesz rá a lehetőség.

2011. nov. 29. 12:32
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
hát ezt szerintem nem lehet megmondani,azt annál inkább hogy az eljegyzés után azért illik 1.5-2 év múlva elvenni a lányt...
2011. nov. 29. 12:34
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
az lejegyzés teljesen mindegy mikor lesz,akár 4 év múlva is el lehet jegyezni valakit de azért 1-2 éven belül illik is elvenni feleségül...
2011. nov. 29. 12:35
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
lejegyzé-eljegyzés
2011. nov. 29. 12:35
 4/10 Antimod ***** válasza:
73%
Nincs ilyen, hogy kell. De érdemes házasság előtt együtt élni valahol, mert az a kapcsolat igazi próbája.
2011. nov. 29. 12:39
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
kedves Kérdező a két választási lehetőség harmonikusan illeszkedik, nem ellentétes:)az első és követi, amikor meglesz a lehetőség a második:))
2011. nov. 29. 12:41
 6/10 anonim ***** válasza:
60%
igen annyit akartam még én is hozzá tenni hogy 1-2 évet azért nem árt előtte együtt élni hogy még is a két ember hogyan jön ki egymással hosszabb távon egy fedél alatt...mert igazából ott ütköznek ki a dolgok többnyire...
2011. nov. 29. 12:41
 7/10 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem ez nem olyan dolog, aminek meg KELL történnie. Mind az eljegyzés, mind pedig a házasság akkor jó ha megtörténik, ha mindkét fél igazán akarja. Együtt élni, együtt tervezni a jövőt és szeretni egymást ezek nélkül is lehet éveken át. :)

Ez egy olyan szubjektív dolog, ami csak a kapcsolatban élő két fél döntésétől függ.

2011. nov. 29. 12:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
az a) variáció, méghozzá úgy, hogy a b) is benne van. értem ezt úgy, hogy legyen meg az a) pontban leírt dolog, és utána legyen esküvő, ha nem fér bele anyagilag a nagy banzáj, akkor anélkül. szerintem ezt pont nem szabad a pénzhez igazítani.
2011. nov. 29. 13:42
 9/10 anonim ***** válasza:

én úgy voltam vele, hogy csak akkor csinálok eljegyzést, ha egyben kitűzzük az esküvő dátumát.

Ha egy fiú azt mondja egy nőnek, hogy eljegyezlek, és majd ha minden klappol, lesz esküvő is - akkor az kamuzik, és sose fog elvenni, az csak időnyerés.

35f

2011. dec. 16. 00:22
 10/10 anonim ***** válasza:
9: ez - tapasztalatból mondom - nem így van. :)
2011. dec. 16. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!