Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mikor kell az eljegyzésnek megtörténnie?
Akkor, amikor két fél kapcsolata eljut odáig, hogy mindketten tudják, ez a lehető legkomolyabb kapcsolat, és mindketten egymással tervezik az életüket, örökre.
(És most nem a rózsaszín ködre gondolok, hanem amikor már évek óta együtt vannak/laknak)
Vagy akkor, amikor már az esküvő is kilátásba kerül. Mondjuk maximum 1,5-2 éven belül biztosan meglesz rá a lehetőség.
Szerintem ez nem olyan dolog, aminek meg KELL történnie. Mind az eljegyzés, mind pedig a házasság akkor jó ha megtörténik, ha mindkét fél igazán akarja. Együtt élni, együtt tervezni a jövőt és szeretni egymást ezek nélkül is lehet éveken át. :)
Ez egy olyan szubjektív dolog, ami csak a kapcsolatban élő két fél döntésétől függ.
én úgy voltam vele, hogy csak akkor csinálok eljegyzést, ha egyben kitűzzük az esküvő dátumát.
Ha egy fiú azt mondja egy nőnek, hogy eljegyezlek, és majd ha minden klappol, lesz esküvő is - akkor az kamuzik, és sose fog elvenni, az csak időnyerés.
35f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!