Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hülyének néznek, mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyének néznek, mit tegyek? Nektek mi a véleményetek? (lent)

Figyelt kérdés

Nő létemre szeretném megkérni a párom kezét, és szeretnék egy eljegyzési gyűrűt venni neki. Eddig két helyen voltam szétnézni. Az elsőnél kb. 2 percig nézelődtem, azután távoztam, mert egyrészt semmi választék nem volt, főleg nem az, amit kerestem, másrészről pedig "kinézett" onnan az eladó hölgy, a büszke és undorítóan arrogáns arckifejezésével. A másik helyen, ahol jártam (lényegtelen melyik ékszerüzlet), viszonylag kedvesen fogadtak, de amikor közöltem, hogy férfinak szeretnék eljegyzési gyűrűt, nem értették a helyzetet. Először egy tálcányi karikagyűrűt tettek elém, mire közöltem, csak neki lesz. Azután elővettek egy tálcányi férfi aranygyűrűt. Míg nézelődtem, és szörnyülködtem, hogy te jó ég, addig az egyik hölgy oldalba bökte a másikat, és odasúgta neki, hogy biztos csak hülyéskedek, különben sem hiszi, hogy volna annyi pénzem. Miután jól kitárgyaltak, odajött az idősebbik nő, és megkérdezte megtaláltam-e a keresett ékszert. Azt feleltem, más jellegű gyűrűre gondoltam, megnézném közelebbről a másik tálcát is, mire azt felelte, azok nem is azok, nem segíthet. Nem vagyok hülye, van két szemem, de rájuk hagytam a dolgot, nem láttak ott szívesen.

Azóta átgondoltam a dolgot, és arra jutottam, hogy egy puccos, széles, kék zafíros fehérarany gyűrűt szeretnék, amit csináltatni kellene, de ilyen rossz tapasztalatok után nem tudom érdemes-e tovább próbálkoznom, és hogy hol lenne érdemes. Sok pénzem van, tehát az nem akadály. Szerintetek segítene, ha a tőlem telhető legelegánsabb ruhában, fodrásznál csináltatott báli frizurával érkeznék? Csak mert kezd olyan érzésem lenni, hogy nem is a kérés furcsa mivolta az igazi akadály, hanem az, hogy farmer-póló kombóban, a zsebemben a tárcámmal nem hiszik el, hogy van annyim, pedig ezzel tényleg csak ők veszítenek.

2012. máj. 31. 18:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
49%
én nem aláznám meg magam ezzel a párom előtt, hogy megkérem a kezét. és a páromat sem, hogy tőle ezt elveszem.
2012. jún. 14. 18:47
 52/80 anonim ***** válasza:
46%
Amúgy azt nem értem, ha azt írod, hogy ő már megkért gyűrűvel, akkor mit erőlködsz? Már úgy is elkéstél, tök mindegy.
2012. jún. 14. 19:03
 53/80 anonim ***** válasza:
74%

és akármennyire "őrült" egy nő és akármennyire imádja ezt benne a férfi, a férfiak szemében nem "őrültség" egy kézkérés, hanem nagyon is komoly dolog.

csak egy példa: egy srác elhívott engem randira. amikor kérdezte, hol - mikor, én kezdtem vigyorogva poénkodni, vicces voltam, és nem vette a lapot. megint megkérdezte komolyan mikor és hol.

a férfiak ha akarnak valamit abból nem csinálnak poénokat. Csupán mert nem akarnak poént csinálni belőle.

2012. jún. 14. 19:19
 54/80 anonim ***** válasza:
85%
Nem értem miért ilyen negatívak az emberek,a hozzászólások,ha valaki nem átlagos nem azt teszi amit a többség,rögtön megszólják,elitélik.Remélem megkérted a párod,és gratulálok.
2012. jún. 14. 19:24
 55/80 anonim ***** válasza:
58%

csak a többségnek szinte mindig igaza van, ami az emberi normákat illeti.

nem rosszindulatúak, pont, hogy jó indulatból szólnak, hogy ne járassa le magát a párja előtt.

2012. jún. 14. 19:27
 56/80 anonim ***** válasza:
82%

:DDDD ez tök jó! :)

drukkolok nektek.

Ahogy már írták, a panaszkönyv lett volna a legjobb megoldás, és szerintem is a netről lenne a legegyszerűbb rendelni. Ne legyen köves, ha visszafogott a párod, még a végén nem meri felvenni, holott igent mondott;)

2012. jún. 14. 20:48
 57/80 Shaddark ***** válasza:
75%

Vannak szokások és sablonok amik erősen bennmaradnak az emberekben. Ha a párod is ilyen szabadelvű mint te és nem foglalkozik a hagyományokkal akkor összeillettek és miért ne vehetnél neki. Ha nem hozzádvaló akkor meg hamarabb kiderül...

A gyűrű típusban Magyarországi viszonylatban a kommentelőknek van igaza - attól te még csinálhatod másként mert miért is ne? De ne próbáld meggyőzni őket az igazadról :) Ez a két dolog (köves gyűrű mint jeggyűrű és hölgy veszi férfinak) elég lehet a boltosoknak ahhoz hogy azt higyjék hülyét akarsz csinálni belőlük. Nem hinném hogy a ruhát nézik - a boltosok hozzászoktak hogy akár hajléktalanak látszó embereknél is millák lehetnek. Ez amolyan egók harca lehetett - ők akik a megszokott kis világuktól merőben eltérőt látnak igyekeznek különbnek hinni magukat mert ők sose "szurulnának rá" ilyesmire és ők tudják hogy az valójában kísérő - És te, aki sokkal különlegesebbnek gondolja magát mint a nagy átlag (mondjuk ebben van valami :) ), aki a szokottól való extrémitással és nagy pénztárcával gondolja magát felettük állónak...

Megnéztem volna szívesen.

Ha ez vígasztal az eladók legalább ennyire sérültek szerintem mint te...

2012. jún. 14. 20:56
 58/80 anonim ***** válasza:
87%
Figyi, nem lehetne, hogy ne köves legyen? Az egy pasasnak olyan gáz. A múltkor buliba voltunk, és valahogy előkerült a házigazda ékszeres ládikája. Volt benne egy férfi köves gyűrű...Háát, a f*szik megzabosodva, egyámást félrelökve versengtek, hogy hordhassák egy kicsit, közben pedig visított mindenki a röhögéstől.
2012. jún. 14. 21:41
 59/80 anonim ***** válasza:
67%
Nekem azt mondja már el valaki, hogy akármilyen liberálisok meg modernek is vagyunk, annak mi értelme, ha már megkérte a faszija a kezét, még gyűrű is van meg minden, akkor ő megkéri újra? Szerintem ez inkább retardáltság, pedig én modern vagyok...
2012. jún. 14. 22:46
 60/80 anonim ***** válasza:
57%
fura vagy de tetszik :)
2012. jún. 14. 22:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!