Miért használnak ki mindig és miért néznek hülyének? Amikor nekem kell segítség akkor miért nem segítenek?
Azért, mert hagyod magad kihasználni. Attól, hogy TE segítesz, mások nem fognak. Önzetlenül segítesz, nem is kötelességük. Csak annyit adj, amiért nem vársz hálát. Vagy inkább ne adj.
A 200000 Ft akkor is sok pénz, ha többszörösét keresi valaki. Miből adnád vissza és mikor, ha nincs munkád és nem tudtál spórolni a tandíjra? Ez nem bántás részemről, próbálok rávilágítani, miért nem ad senki.
Mindenki saját magáért felelős. Ne kótyavetyéld el, amid van (pl. autó), de ne is bízz abban, hogy kihúznak a szószból. Nem fog senki.
ma 22:14
lesz munkám!mert most is lett volna 2 külföldi munahely de papír hiányában nem akartak felvenni,azt mondták ha meg van a papír akkor nyugodtan hívjam őket,és ez csak 2 hely volt.
megkérdezhetem,hogy milyen tanfolyamról van szó?
Másoktól gondolom nem tudsz kérni:S...
alapjában véve milyen a kapcsolatotok a testvéreddel?
ma 22:26
ez egy mixer,pincér,pultos,üzletvezető egybe kötve .2 éves képzés.a kapcsolatunk jó volt egymással,de amióta kiköltözött megváltozott.nem beszélünk jó formán mert nem is tudnánk,egyszer kértem tőle segítséget de akkor sem segített,akkor nem pénzt kértem...amikor itthon volt én segítettem neki,lásd az autó amit oda adtam neki az életben való elinduláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!