Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hülyének néznek, mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyének néznek, mit tegyek? Nektek mi a véleményetek? (lent)

Figyelt kérdés

Nő létemre szeretném megkérni a párom kezét, és szeretnék egy eljegyzési gyűrűt venni neki. Eddig két helyen voltam szétnézni. Az elsőnél kb. 2 percig nézelődtem, azután távoztam, mert egyrészt semmi választék nem volt, főleg nem az, amit kerestem, másrészről pedig "kinézett" onnan az eladó hölgy, a büszke és undorítóan arrogáns arckifejezésével. A másik helyen, ahol jártam (lényegtelen melyik ékszerüzlet), viszonylag kedvesen fogadtak, de amikor közöltem, hogy férfinak szeretnék eljegyzési gyűrűt, nem értették a helyzetet. Először egy tálcányi karikagyűrűt tettek elém, mire közöltem, csak neki lesz. Azután elővettek egy tálcányi férfi aranygyűrűt. Míg nézelődtem, és szörnyülködtem, hogy te jó ég, addig az egyik hölgy oldalba bökte a másikat, és odasúgta neki, hogy biztos csak hülyéskedek, különben sem hiszi, hogy volna annyi pénzem. Miután jól kitárgyaltak, odajött az idősebbik nő, és megkérdezte megtaláltam-e a keresett ékszert. Azt feleltem, más jellegű gyűrűre gondoltam, megnézném közelebbről a másik tálcát is, mire azt felelte, azok nem is azok, nem segíthet. Nem vagyok hülye, van két szemem, de rájuk hagytam a dolgot, nem láttak ott szívesen.

Azóta átgondoltam a dolgot, és arra jutottam, hogy egy puccos, széles, kék zafíros fehérarany gyűrűt szeretnék, amit csináltatni kellene, de ilyen rossz tapasztalatok után nem tudom érdemes-e tovább próbálkoznom, és hogy hol lenne érdemes. Sok pénzem van, tehát az nem akadály. Szerintetek segítene, ha a tőlem telhető legelegánsabb ruhában, fodrásznál csináltatott báli frizurával érkeznék? Csak mert kezd olyan érzésem lenni, hogy nem is a kérés furcsa mivolta az igazi akadály, hanem az, hogy farmer-póló kombóban, a zsebemben a tárcámmal nem hiszik el, hogy van annyim, pedig ezzel tényleg csak ők veszítenek.

2012. máj. 31. 18:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
78%
Kérd a panaszkönyvet ,hogy nem hajlandóak kiszolgálni, egyből ki fognak tartva az esetleges kirúgástól, ne aggódj. Kötelességük még ha kicsit furcsa is, hogy egy nő kéri meg a férfi kezét.
2012. jún. 2. 16:37
 42/80 anonim ***** válasza:
45%

Megkérdezhetem te hány éves vagy és a pasid hány éves?

Attól még élheted a szokatlan dolgaidat is, ha faluba mész lakni.Minden csoda 3 napig tart!:):)

2012. jún. 2. 17:03
 43/80 anonim ***** válasza:
36%
Nem biztos, hogy velük van a baj, én is hülyének nézlek.
2012. jún. 2. 22:52
 44/80 anonim ***** válasza:
86%
Attól még kötelességük kiszolgálni ;)
2012. jún. 3. 09:58
 45/80 anonim ***** válasza:
60%
Akik itt fikázzák a kérdezőt, hát mondhatom, igencsak szegényes fantáziával megáldottak és egyben begyöpösödöttek is. Ha van előző élet, ti akkor éltetek, mikor még azt hitték, hogy a Föld körül kering a Nap és nem fordítva, és akkor jött valaki, aki azt mondta, hogy másképp van... :D
2012. jún. 4. 06:51
 46/80 A kérdező kommentje:
#42 A párom a 28-at tölti nyáron, én fiatalabb vagyok nála.
2012. jún. 5. 15:26
 47/80 A kérdező kommentje:
Hát igen, néhányan konzervatívak és fantáziátlanok... de ez van. Szerintem is kissé szokatlan ötlet, de legalább már annyit sikerült kiderítenem, hogy ő nem ítéli el, ha a nő kéri meg a férfit. (nem konkrétan kérdeztem rá természetesen..)
2012. jún. 5. 15:41
 48/80 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem abszolút nem elítélendő, hogy a nő ad gyűrűt. Sokan nagyon konzervatívak errefelé..
2012. jún. 5. 18:58
 49/80 anonim ***** válasza:
34%
Nem vagyok konzervatÍv, de ez egy olyan dolog, amit igenis a férfinak kell megtenni. Egy lány izgatottan várja és boldogságában sÍrjon, ha megtörténik. Én nem akarnám a páromat herélni.
2012. jún. 5. 21:44
 50/80 anonim ***** válasza:
41%
Nem kellene már minden szerepet átvenni a férfiaktól. Merre fog vezetni ez az ut?
2012. jún. 6. 10:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!