Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hülyének néznek, mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyének néznek, mit tegyek? Nektek mi a véleményetek? (lent)

Figyelt kérdés

Nő létemre szeretném megkérni a párom kezét, és szeretnék egy eljegyzési gyűrűt venni neki. Eddig két helyen voltam szétnézni. Az elsőnél kb. 2 percig nézelődtem, azután távoztam, mert egyrészt semmi választék nem volt, főleg nem az, amit kerestem, másrészről pedig "kinézett" onnan az eladó hölgy, a büszke és undorítóan arrogáns arckifejezésével. A másik helyen, ahol jártam (lényegtelen melyik ékszerüzlet), viszonylag kedvesen fogadtak, de amikor közöltem, hogy férfinak szeretnék eljegyzési gyűrűt, nem értették a helyzetet. Először egy tálcányi karikagyűrűt tettek elém, mire közöltem, csak neki lesz. Azután elővettek egy tálcányi férfi aranygyűrűt. Míg nézelődtem, és szörnyülködtem, hogy te jó ég, addig az egyik hölgy oldalba bökte a másikat, és odasúgta neki, hogy biztos csak hülyéskedek, különben sem hiszi, hogy volna annyi pénzem. Miután jól kitárgyaltak, odajött az idősebbik nő, és megkérdezte megtaláltam-e a keresett ékszert. Azt feleltem, más jellegű gyűrűre gondoltam, megnézném közelebbről a másik tálcát is, mire azt felelte, azok nem is azok, nem segíthet. Nem vagyok hülye, van két szemem, de rájuk hagytam a dolgot, nem láttak ott szívesen.

Azóta átgondoltam a dolgot, és arra jutottam, hogy egy puccos, széles, kék zafíros fehérarany gyűrűt szeretnék, amit csináltatni kellene, de ilyen rossz tapasztalatok után nem tudom érdemes-e tovább próbálkoznom, és hogy hol lenne érdemes. Sok pénzem van, tehát az nem akadály. Szerintetek segítene, ha a tőlem telhető legelegánsabb ruhában, fodrásznál csináltatott báli frizurával érkeznék? Csak mert kezd olyan érzésem lenni, hogy nem is a kérés furcsa mivolta az igazi akadály, hanem az, hogy farmer-póló kombóban, a zsebemben a tárcámmal nem hiszik el, hogy van annyim, pedig ezzel tényleg csak ők veszítenek.

2012. máj. 31. 18:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
65%

Biztos vagy abban, hogy a párod igent fog mondani?

Én már csak azért sem mennék talpig puccban vásárolni.

Szolgáljanak ki normálisan. Az a dolguk. Ezen most berágtam.

2012. máj. 31. 19:37
 22/80 anonim ***** válasza:
73%

Ha én férfi lennék, konkrétan megalázva érezném magam, ha a nő úgy döntene hogy átveszi a feladatom, és férfi létemre megkér engem.

De te ismered a párod.

2012. máj. 31. 19:54
 23/80 anonim ***** válasza:
91%

Már nem azért de az imént azt írtad Ő már megkért Téged... Akkor nem értem... Miért akarod megkérni?? Miért szánod meglepetésnek??

Vagy akkor mégse kért meg? Akkor nem értem az egészet...

Egyébként a kérdésre felelve, szerintem ha puccba vágod magad nem fognak így viselkedni mert nem merik megtenni.

De amúgy internetről is tudnál rendelni.

2012. máj. 31. 20:32
 24/80 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem is lehet, hogy ha úgy nézel ki mint aki tele van lével, akkor kedvesebbek lesznek, még akkor is, ha a kutyádat akarnád megkérni. :D Szerintem legyél magabiztosabb, mindenképpen. Ha ki is akarnak nétzni, mondd meg nekik, hogy te vagy a vevő, te hozod a pénz, nekik az a dolguk, hogy szépen kiszolgáljanak. A netes boltokban is érdemes körülnézni, illetve extrém ékszerüzletek oldalán. Ha annyi pénzed van, akár csináltathatsz is valamit az elképzelésed szerint.

Egyébként furi ötlet, később majd leírhatnád, hogy hogy alakult a dolog, kíváncsi vagyok.

Azt én sem egészen értem, hogy ha ő már megkért, akkor most te miért... Na de nem is az én dolgom. :)

2012. máj. 31. 20:47
 25/80 anonim ***** válasza:
70%

Ha már megkért, akkor te mi a fenének akarod megkérni?

Amúgy #22-vel egyetértek. Ha az én barátnőm állna elém, hogy megkérjen, hát elég nagy szégyen lenne számomra.

2012. máj. 31. 21:30
 26/80 anonim ***** válasza:
70%
Amúgy külföldön egyre gyakoribb, hogy a csaj kéri meg a pasi kezét. Magyarországra majdnem mindig legutoljára jönnek be az új szokások..
2012. máj. 31. 21:42
 27/80 anonim ***** válasza:
94%

Jártam már ugyanígy, mint te, Kérdező. Ugyan nem gyűrűt akartam venni, hanem medált kerestem, de ebbe a szituációba futottam bele.

Eleve sportos tipus vagyok, a farmer és félcipő a megszokott rajtam, így érzem jól magam. A hajamat sem csinálom órákig (általában csak megtörlöm és fésülködöm), nem sminkelek.

A páromnak szerettem volna egy autómárka emblémáját ábrázoló medált, valami kicsit, visszafogottat, de mégis különlegeset. Tisztában voltam az árakkal, rászántam a pénzt, volt nálam annyi, sőt, még több is. A boltban azonban ahogy beléptem, rögtön felhúzott szemöldökkel mért végig az eladó, aztán pedig a kérdésre, hogy tartanak-e ilyesmit, nemleges választ kaptam. Pedig a kirakatban épp olyat láttam, igaz, nem vettem volna meg a nagysága miatt. Megköszöntem és otthagytam őket. Én olyan helyről nem vásárolok, ahol a külső alapján ítélnek, lenéznek, holott nincs rá okuk. Magukat minősítik ezzel, és károsítják anyagilag.

Szerintem rád sem ismernének, ha kirittyentenéd magad.:) Én is eljátszottam az ötlettel, aztán hagytam a fenébe. Másik boltban rendelésre készítettek olyat, amilyet kértem és azóta is szivesen látnak, lenézés nélkül.

26/N

2012. máj. 31. 21:45
 28/80 anonim ***** válasza:
91%
Nahát, hogy mik vannak? Az eladónak nem mindegy, hogy hogyan vagy felöltözve? Õ azért van ott, hogy kiszolgáljon, csak egy dolgozó. En a helyedben szólnék a tulajnak, hogy hogyan látják el a feladatukat!
2012. máj. 31. 23:32
 29/80 anonim ***** válasza:
82%

szard le az ilyen eladót, aki a külsőd után ítél meg. vagy villants meg előtte egy halom tízezrest, vagy közöld vele nyugodtan, hogy "nyugi, ki tudom fizetni", akkor hátha elszégyelli magát. ő azért van ott, hogy eladja a cuccot, basszus, nem azért, hogy válogasson, kinek adja el...

"Ha az én barátnőm állna elém, hogy megkérjen, hát elég nagy szégyen lenne számomra."

hát szerencsére azért vannak férfiak, akik nem szégyellik, ha a párjuk szereti őket...

2012. jún. 1. 00:18
 30/80 anonim ***** válasza:
87%
Szépen bemész egy boltba, és közlöd, hogy a vőlegényed (hisz már megkért) nagyon szereti az ékszereket, és szeretnél neki venni vagy csináltatni egy gyűrűt, és elmondod, hogy milyenre gondoltál, és az összeget, ami rászánsz. A lényeg, hogy határozott legyél, és közöld, hogy kp-ban fizetsz. Ennyi. De azért előtte puhatold ki, hogy szereti-e a gyűrűket, mert az én párom pl. utálja az ékszereket, és a jegygyűrűt is csak azért hordja, mert nagyon büszke arra, hogy menyasszonya van és nem sokára esküszünk. Egy "sima" gyűrűt (még, ha én készíttetném is), nem venne fel soha az életben... 26N (párom 33F)
2012. jún. 1. 01:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!