Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Előbb összeköltözés vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előbb összeköltözés vagy a házasság?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 15:24
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:

Szerintem mindkettőnek megvan az előnye és a hátránya.

Összeköltözni házasság előtt: szépen megismerik egymást a felek, megtanulnak együtt élni, kijönnek a hülyeségek - ideális esetben. Vagy, mindenki ideig-óráig mutatja a szebbik arcát, házasság után meg megy a lazulás, mert mindenki megkapta azt, amit akart.

Házasság után: szerintem, ha már házas valaki, sokkal komolyabban veszi az összeköltözést. Persze lehet mondani, hogy "max elválnak", de az emberek nem feltétlenül akarnak válni, s macerásabb is, mint kötelék nélkül különköltözni.

Persze ez egyénfüggő, van, aki házasság nélkül is képes komolyan venni a párját, a kapcsolatot. Van, akinek meg kell a házasság, hogy elhiggye, hogy ez már tényleg komoly. Szóval mindenki tegyen belátása szerint, de szerintem sem a házasságot, sem az összeköltözést nem szabad elkapkodni, bármilyen is a sorrend.

Két felnőtt ember el tudja dönteni, hogy nekik mi a legjobb, a többieknek meg semmi köze hozzá, tiszteletben kell tartani a döntésüket.

Viszont szex nélkül hozzámenni valakihez... Persze erről is az a véleményem, hogy aki így boldog, csinálja, de lehet, hogy fizikálisan egyáltalán nem passzolnak (pl. a férfiúnak túl nagy, a hölgy meg nem tágul annyira, vagy mások az igények, stb.), és bizony a szex miatt nem egy házasság ment már tönkre... Persze, ha valaki nagyon vallásos, és csak gyereknemzés miatt hál együtt az urával, akkor lelke rajta, annyit ki lehet bírni akkor is, ha nem olyan jó.

2013. szept. 9. 14:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!