Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előbb összeköltözés vagy a házasság?
Na utolsó, remek megszólalásod volt...
Kikérem magamnak, nem vagyok ateista! Csak reálisan látom a dolgokat...nem kötöm össze az egész Életem házasságban (ami nekem örökre szól) olyannal, akit nem is ismerek.
És azt senki ne mondja, hogy akik évekig csak járogatnak kiismerik egymást, mert néha együtt alszanak. Ez túl nagy lutri ahhoz, hogy bevállalja valaki.
Persze azt nem állítom, hogy nem sikerülhet pár év járás után egy házasság, de akik előtte együtt élnek jóval nagyobb eséllyel indulnak.
Bocsi, akit megbántottam, de az ateistázás kicsit bántó volt számomra.
23N
31/34
Nem értem a sértettséged. A saját véleményemet illetve inkább tapasztalatomat írtam le. Megtérésem előtt ismertem meg a férjem és csak 7 évnyi együttélés után házasodtunk össze, ezért ha ez a kérdés akkor jön, azt mondtam volna mint a többség, hogy összeköltözés, most viszont már máshogy látom az akkori döntésemet, és másképp tennék ha visszamehetnék az időben. Ez az én személyes véleményem, döntésem, nem kell vele egyetérteni és nem ítélkeztem senki felett, így nincs mit kikérned magadnak.
"Megtérésem előtt ismertem meg a férjem és csak 7 évnyi együttélés után házasodtunk össze, ezért ha ez a kérdés akkor jön, azt mondtam volna mint a többség, hogy összeköltözés, most viszont már máshogy látom az akkori döntésemet, és másképp tennék ha visszamehetnék az időben."
És úgy gondolod, ha összeköltözés helyett rögtön házasságba ugrotok, minden jó lett volna?
"Illetve ez lemaradt: Több statisztika mutatja, hogy a korábban tartósan együtt élő párok a házasságban gyakrabban válnak el. Persze, hozzá kell tenni, hogy tisztelet a kivételnek!"
Na bumm! Hatalmas statisztika, mivel manapság szinte MINDENKI együtt él a házasság előtt! Így pedig törvényszerű, hogy a válások is ilyen kapcsolatokból tevődnek össze. Most azt hiszed, mondtál valami nagyot, közben meg nem. :)
Házasság előbb, mindenképpen.
Gondolj bele... az összes hátrányt vállalod a jó dolgok nélkül, ha házasság nélkül összeköltöztök. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!