Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előbb összeköltözés vagy a házasság?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 15:24
11/51 anonim válasza:
Vidéken megszólják az ósszeköltözöket nem tudom miért. Mi 3 hónapig éltünk együtt és házasság
12/51 anonim válasza:
Ismerős a megszólás, Pesten költöztünk össze, mindig megkapjuk, hogy milyen vadházasságban élünk.
13/51 anonim válasza:
"lakva ismerszik az ember", így tartja a mondás.
14/51 anonim válasza:
Összeköltözés. Hiszen akármennyire szeretitek is egymást, kiderülhet,hogy nem tudtok együtt élni...
15/51 anonim válasza:
Összeköltözés, nálunk rengeteg minden más kiderült az együttlakásnál, megoldottuk így teljesen rendben van.
16/51 anonim válasza:
Mi előbb összeköltöztünk, aztán majd összeházasodunk.
17/51 anonim válasza:
Nálunk összeköltözéskor volt eljegyzés, rá 1,5 évre házasság.
18/51 anonim válasza:
komolyan mondom nem értem azokat akik egy ilyen kérdésnél lepontozzák a másikat. rosszindulat lenne?
19/51 anonim válasza:
Összeköltözés! Akik ellene vannak, általában azzal érvelnek: "A régi időkben sem volt együttélés, rögtön házasodtak" Igen, csak akkoriban a válás iszonyat bűn volt, és kínlódtak is eleget, míg összeszoktak. Nagyobb lehetett a feszültség is, hisz nem volt egyszerű kitáncolni belőle, mint az együttélésből. Akik összeköltöznek, nincs ez a stressz a vállukon, hisz megpróbálják, lesz, ami lesz: nagy baj nem lehet.
20/51 anonim válasza:
Összeköltözés. Mi is előbb összeköltöztünk, aztán eljegyzés, másfél év együttélés után pedig esküvő. Én örülök, hogy így döntöttem. Az összeköltözés is nagy változás, a házasság is az, és jobb volt fokozatosan "megbírkózni" a "terhekkel", és jobb volt lassan szokni az új élethelyzeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!