Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá, hogy gyűrűvel is megkérje a kezem?
Vesz, amint lesz pénze erre, és talál. Ne piszkáld!
Lehet, hogy akar még egy ünnepélyes alkalmat, helyszínt, ilyesmi. Kicsit korai volt úgyis, nem baj, ha telik még az idő.
Hogy vedd rá?Sehogy.
Ha úgy kell rávenni arra,hogy feleségül kérjen annak semmi értelme.Ha meg nem akartok össze házasodni minek az eljegyzés?Egyébként is,fél év után jobban is teszi még ha nem gondolja véglegesnek a kapcsolatotokat.Ráértek még arra.Ha valóban össze tartoztok,akkor nem kell sietni úgyis házasság lesz belőle.Ha meg nem,akkor teljesen felesleges a gyűrű.Ne siettess semmit,ez úgy az igazi ha a férfi kéri meg a nő kezét.Persze majd akkor,amikor már teljesen biztos a dolgában,hogy egy életet szeretne veled leélni,majd pár év múlva.
Addig is éljetek,szórakozzatok,építgessétek a jövőtöket,tervezgessetek,szerezzetek lakást...stb...hogy biztos stabil hátteretek legyen a közös élethez.És persze legyetek nagyon boldogok.
Nekünk is ugyanez van, megkért, de gyűrű nincs.
Én nem forszírozom, nem mutogatni szeretném, persze jó dolog büszkének lenni rá, meg az egész világnak megmutatni, hogy mi mennyire szeretjük egymást, és összefogunk házasodni, de nincs pénzünk/pénze gyűrűre. Ő szeretné megvenni maga, és mi csináltatni szeretnénk, olyan 60ezer lenne mindenestől, ezért nem is mondom neki, nem akarom elrontani a kedvét, megértem, hogy amilyet szeretnénk arra most nincs, azért meg nem veszünk más milyet, mert az olcsóbb, hogy utána később úgy is lecseréljük, olyanra amilyenre vágyunk.
Nekünk most úgy tűnik, hogy csak az esküvőre lesz meg.
Engem nem is zavar, hogy nincs, úgy se reklámozom, hogy jéé képzeljétek eljegyeztek, itt a bizonyíték. Én tudom mi van, azért meg nem kell, hogy más is elhiggye.
(Mielőtt valaki letámad, hogy nem a gyűrű ára számít, annak szólok, hogy mi semmire sem költünk az egésszel kapcsolatban, lagzi se lesz semmi, csak a kicsi, "2 tanús" polgári esküvő, aztán viszontlátásra, legalább a gyűrű hadd legyen olyan, még ha van olcsóbb is. Nekünk ez fontos, egész életünkben akarjuk hordani.)
Hat ne haragudjatok, de en nem tudom,h manapsag a ferfiak hogy kerhetnek meg valakit gyuru nelkul... Ha csak egy 2000.ft-os izleses kis ezust gyuruvel,de valamivel jelkepezni kene az eljegyezest,mert ez igy eleg komolytalan.
En igenis megmondanam neki,`h dragam,ha valoban komolyan gondolod,akkor vegyunk egy akarmilyen gyurut,nem erdekel,ha draga-e vagy sem, de szeretnem szerelmunk szimbolumat viselni`, ez nem hiszem,h anyagi kifogasra vezetheto.
Tulajonkeppen csak onnan tudjak,h menyasszony vagy,h mondod az embereknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!