Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ezt a választ kaptam, kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a választ kaptam, kicsit fájt. Nem kéne?

Figyelt kérdés

A párommal összekaptunk tegnap a következő dolgon:

Mondtam neki, hogy húsvétkor nem fogok tudni haza jönni, ezért megkérem jöjjön hozzám arra a hétre (szünet lesz neki is). Erre felcsattant, hogy de neki haza kell jönni, mert az anyukájának mennyire fontos. (természetesen nem arra gondoltam, hogy haza se nézzen húsvétkor). Nem az bántott, hogy haza akar menni, hanem ahogy mondta, hogy az anyukájának mennyire fontos és neki azt kell csinálni, ez olyan mintha az, hogy én vagyok egyedül, az csak mellékes...

Jövőben készülünk összeköltözni, én dolgozom majd, ő meg még egyetemre fog járni. Kérdeztem, hogy akkor jövőben is ez lesz a szituáció? Mire azt mondta az más lesz...

Megkérdeztem, hogy mikor leszek fontosabb annál, hogy "az anyukája ne haragudjon meg?" mire azt válaszolta, hogy eljegyzés után...4,5 éve vagyunk együtt, gyűrűvel vagy gyűrű nélkül miért van sorrend a fejében, ahol ebből a szempontból "anyós" áll első helyen.

Szerinte eljegyzés után megváltozik a dolog és az anyukája elvárásai is. Mert most még "csak" barátnő vagyok?:-S

22-L

2012. márc. 18. 11:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
33%

Kedves Kérdező!

Ne törődj ezekkel a felfuvallkodott emberekkel, akik itt osztják Neked az észt ismeretlenül és elítélnek.

Én úgy gondolom, hogy a párod nem akart megbántani, csak az édesanyját sem, és most, míg nem éltek együtt neki kell megfelelnie. Sorrendet meg ő sem állított fel, csak egyszerűen vannak helyzetek és helyzetek.

De látom a helyzet megoldódott, ahogy illett 4,5 év után. Úgy érzem Nektek elég erős a kapcsolatotok és semmi szükségetek arra, hogy itt kérj tanácsot, mert olyanok osztanak ki, akik nem tudnak objektívek maradni és csak felhúzod magad.

Minden jót!

2012. márc. 20. 15:11
 52/72 anonim ***** válasza:
70%

"NEM arról van szó, hogy nem akarok, hanem, hogy nem tudok haza menni"----- "és NEM, NEM AKAROK hozzuk menni."

Én csak elolvastam,amit írtál,legalább magadat ne hazudtold meg.

Ha valaki kiteregeti a szennyesét és még véleményt is kér,az fogadja el,hogy lesz negatív vélemény is,ami esetleg nem kedvez a hiúságának. A te okos vagy,szép vagy és mindent jól csinálszból nem lehet tanulni. Ha már nincs egyetlen olyan barátod sem,aki a szemedbe mondaná,hogy hülyeséget csinálsz.

2012. márc. 20. 17:59
 53/72 A kérdező kommentje:

BA.KIIIIIIII NA! :D:D:D:D

A nem az úgy nem hogy nem (pedig) nem akarok. Tehát NEM nem akarok (értsd nem arról van szó, hogy nem akarok).

Te egész végig ezen voltál fenn akadva. A vesszőket kell tudni értelmezni, a szövegkörnyezetből is többször kiderül, hogy az a nem tagadja az utána következő részt "nem" nem akarok. Mindegy. Szövegértés 1-es.

És azt meg honnan veszed, hogy nincsenek barátaim, ez egy újabb dolog, amibe úgy érzed, Neked jogod van belepiszkítani. Töröltem a kérdést, többet nem nézek vissza úgyhogy, ne okoskodj tovább.

Üdv

2012. márc. 20. 19:07
 54/72 anonim ***** válasza:
85%

Helyesírás 1-es,méghozzá nagy! Ha vesszőt teszel közé,akkor úgy kell értelmezni,ahogy leírtam.Ha nem teszel vesszőt,akkor úgy,ahogy te leírtad. Sajnálom,hogy ez neked 22 évesen nem megy,ez nem az én saram.

Törölted a kérdést? :) Beindult a hiszti gyár.

2012. márc. 20. 19:29
 55/72 anonim ***** válasza:
61%
Ezen a szinten már nem szívesen folyok bele a vitába, úgyhogy csak egy szerény megjegyzés a válaszoló érdekében: teljes joggal értelmezte úgy, ahogy értette, mivel azt is jelentette. Ezt nyilván te is tudod, mivel a magyarázatodban már nem tetted ki azt a bizonyos vesszőt. Magyartanár vagyok, szóval hidd el, tudom, hogy kell helyesen írni.
2012. márc. 20. 19:48
 56/72 anonim ***** válasza:
36%

ma 13:33

igen, helyesen leírtad,azért van az oldal hogy VÁLASZOLJANAK az emberek, ne véleményt nyilvánítsanak és kioktassanak. A kérdés az volt hogy nem kéne e fájnia amit a párja mondott és erre a válasz nem kéne,vagy de! kéne, nem az hogy hisztis pi.csa, meg házisárkány meg a többi. Ennyit erről.

2012. márc. 20. 21:08
 57/72 anonim ***** válasza:
77%

Ez így van.Válaszolj a kérdésre és ne minősíts senkit:"Ennyi sok arrogáns hisztis pi..csát,"

Fogadd meg a saját tanácsodat legközelebb.

2012. márc. 20. 21:19
 58/72 anonim ***** válasza:
36%
megfogadtam, előtte válaszoltam mit szólsz hozzá...az meg az én dolgom hogy belefolyok utána az idiotizmusba és én is véleményt nyilvánítsak ha már mindenki azt teszi, vagy sem.
2012. márc. 20. 21:32
 59/72 anonim ***** válasza:
76%

56-os: feltételezem, hogy a 46-47-es vagy. Ha nem, akkor bocs!

"Ennyi sok arrogáns hisztis pi..csát, azért tudnak így magyarázni mert náluk az anyós dirigál és itt kiélhetik magukat vagy pont ők az anyósok akiket a pici fiuk el mert hagyni egy másik nőért... Lehet van 3 diploma a kezükben kitörölni vele a seg.güket csak a lényeget nem fogják fel. Életben csak kis senkik, semmit nem tudnak megoldani rinyálnak ha gond van,de itt nagy lehet a szájuk, erre jó ez az oldal semmi másra.itt mindig mindenki okos,megmondja a tutit de a világban egyel se találkozol.... Ne törődj velük, a párod igenis hozzád is mehetne hisz az ünnep nem 1 napos, másrészt én azt tartom undorítónak hogy annyira odavannak egyesek hogy jaj anyuci legyen az első, undorító hogy nem anyucihoz rohan haza holott az szerintem még sza.rabb ha csak azért megy haza valaki hogy a drága mama ne balhézzon....de hát egyes "embereknek" ez magas. 4,5 év után elvárható hogy legyen önállósága annak a fiúnak és azt tegye amit ő helyesnek gondol és akar, ne pedig kényszerből ugráljon ide-oda, nehogy felboruljon ez a nagy kétszínűségtől mentes boldog családi idill."

Többször is átolvastam, de a jótanácsot (miszerint fájjon vagy ne) nem találtam benne. De lehet, hogy kettőnk közül én vagyok a hülye. Azzal egyébként nem értek egyet, hogy csak arra várta a választ, hogy kell-e fájnia a dolognak, vagy sem. Szerinted az egy hasznos válasz lenne, ha annyit írnának a válaszolók, hogy "fájnia kell", "nem kell fájnia". Azzal aztán ki lenne segítve.

2012. márc. 20. 21:32
 60/72 anonim ***** válasza:
26%

Kedves utolsó!

Ezt is olvasgasd, de nem ez az egyetlen.

tegnapelőtt 12:57

2012. márc. 20. 21:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!