Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a választ kaptam, kicsit fájt. Nem kéne?
A párommal összekaptunk tegnap a következő dolgon:
Mondtam neki, hogy húsvétkor nem fogok tudni haza jönni, ezért megkérem jöjjön hozzám arra a hétre (szünet lesz neki is). Erre felcsattant, hogy de neki haza kell jönni, mert az anyukájának mennyire fontos. (természetesen nem arra gondoltam, hogy haza se nézzen húsvétkor). Nem az bántott, hogy haza akar menni, hanem ahogy mondta, hogy az anyukájának mennyire fontos és neki azt kell csinálni, ez olyan mintha az, hogy én vagyok egyedül, az csak mellékes...
Jövőben készülünk összeköltözni, én dolgozom majd, ő meg még egyetemre fog járni. Kérdeztem, hogy akkor jövőben is ez lesz a szituáció? Mire azt mondta az más lesz...
Megkérdeztem, hogy mikor leszek fontosabb annál, hogy "az anyukája ne haragudjon meg?" mire azt válaszolta, hogy eljegyzés után...4,5 éve vagyunk együtt, gyűrűvel vagy gyűrű nélkül miért van sorrend a fejében, ahol ebből a szempontból "anyós" áll első helyen.
Szerinte eljegyzés után megváltozik a dolog és az anyukája elvárásai is. Mert most még "csak" barátnő vagyok?:-S
22-L
nincs értelme vitatkozni. a kérdező egyszerűen nem bírja hogy a párjának az anyja az 1.
pedig ez a normális.
tömény önzőség és hiszti amiért a fiú a Családjánál tölti az ünnepet - mint más normális emberek is.
Még Nem te vagy a családja, nem jegyzett el, nem éltek együtt gondolom.
tehát ez így teljesen normális hogy hazamegy. te látod rosszul
Hosszú monológ volt,köszönöm! Azt kifelejtetted,hogy te miért nem mész hozzájuk? Nem a saját szüleidhez,hanem a fiúval az ő szüleihez? Az megoldás lenne és nem kellene neki választani,hogy az anyjának tesz jót vagy neked. A többi rizsa,de most fáradt vagyok,hogy vitatkozzam. Elérted,amit akartál,még ő kért bocsánatot.
:D:D Látom mégsem volt elég hosszú a monológ, mert NEM SIKERÜLT felfogni, hogy NEM TUDOK és NEM, NEM AKAROK hozzuk menni.
HOL ÍRTAM, hogy bocsánatot kért? Jesszus, tényleg fáradt vagy és csak bele magyarázod a mondanivalómba, amit a te sületlenséged Neked diktál.
Még egyszer elmondom, hogy NEM volt választás elé állítva, csak annyit kértem velem IS legyen. Fölösleges leírnom még egyszer azt is, hogy szeretem az édesanyját és nem "versenyzek" vele, de mindegy, az az igazság, hogy teljesen mindegy mit gondolsz rólam, ha Neked úgy tetszik önző vagyok :D
42
Neked is nehéz volt az ébredés.
Én nem értem, hogy lehettek ilyen előítélettel és keserűséggel valakivel szemben, akit nem is ismertek.
Nincs első helyen az édesanyja, legalábbis másként van első helyen mint én. Amúgy is hülyeségnek tartom, hogy azon filozófáljak "ki az első", nem értem Ti miért ragadtatok le ezen. NEM volt választás elé állítva, ezt még egyszer elmondom.
Ezért sz.r az oldal, mert lehet ítélkezni név nélkül. ti most erősen azt hiszitek, hogy megmondtátok a frankót?! Hát gratulálok, szép kis életetek, magánéletetek lehet, tele dühvel, arroganciával és előítélettel.
"Nem akarok hozzájuk menni"
Innentől kezdve nincs kérdésem.Azzal,hogy ott maradsz és hangoztatod,hogy egyedül leszel,választás elé állítod.Tudod,hogy az anyja azt szeretné,hogy velük töltse az ünnepeket,gondolom ez nem új neked így 4,5 év után,de te csakazért is megmutatod,hogy már ellent fog mondani neki,mert te fontosabb vagy.Kínos ez a megfeszülés,kár,hogy te ezt nem érzed.A se.ggnyalást meghagyom másnak,ha te felteszel egy kérdést gondolom őszinte válaszokat vársz.Legközelebb írd oda,hogy csak igenlő és téged pártolóak válaszoljanak,mert a többin nem vagy hajlandó még csak elgondolkodni sem.
A magánélted egyelőre neked van romokban és te vagy az,akinek megerősítés kell,hogy jól csinálod az életed.Sajnállak is érte,nehéz lesz a folytatás,főleg a te mentalitásoddal.
Kedves 46-47-es válaszoló! Tudod, ez az oldal arra van kitalálva, hogy emberek kérdéseket tegyenek fel, mások pedig válaszoljanak aszerint, hogy mit gondolnak. Ha valaki nem ért egyet a kérdezővel, az még nem kötözködés. A névtelenség pedig csak egy körülmény az oldalon. Valószínűleg az emberek névvel is felvállalnák a véleményüket - már aki képes kultúráltan nyilatkozni. Neked persze van okod lapítani, mint annak a bizonyosnak a gazban, mivel nagyon primitív módon írtál. A diplomák száma meg végképp nem értem, hogy jön ide. Igyál valami töményet, hátha attól megnyugszol!
Másrészt valamit kifelejtettél (és a kérdező is): nevezetesen a kérdező párját, pontosabban, hogy ő mit szeretne. Számomra egyértelmű, hogy szeretne otthon ünnepelni a családjával, mert attól még, hogy van egy kapcsolata, továbbra is szereti őket, szeret velük lenni, velük ünnepelni. Nem kell mindjárt egy rosszindulatú házisárkány anyát vizionálni a háttérben. Én szeretem a páromat. Nyáron lesz az esküvőnk, boldogok vagyunk együtt, de sok vitánk volt a családi ünnepekből, mert mindkettőnk családjában vannak hagyományok, amiket szeretünk, és nehéz kérdés volt, hogy melyik családnál karácsonyozzunk például.
45 TE MÉG MINDIG NEM ÉRTED B.SZKI...már felhúztál...
NEM arról van szó, hogy nem akarok, hanem, hogy nem tudok haza menni, és nem arról, hogy nem akarok, hanem, hogy nem tudok a páromékhoz menni.
"Anyósom" pedig egy jó fej, aranyos nő, egy szavammal nem mondtam, hogy utálom, vagy hogy házisárkány. Nagyon szeretem a párom szüleit és tisztelem is őket. Ők a második családom.
Egyébként meg nem is "anyóson" folyt a vita, hanem azon, hogy a párom mit válaszolt, mikor azt mondtam, hozzám IS jöjjön.
De már megoldottuk, úgyhogy köszönöm több kioktatást, lelkidumát és egyéb hozzászólásokat és minősítő megjegyzéseket nem kérek a párkapcsolatomról.
Továbbra is köszönöm annak, aki NORMÁLIS tudott maradni és nem ítélkezett, csak mert neki sz.r az élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!