Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyeztek, és bekövetkezett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyeztek, és bekövetkezett, amitől féltem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eljegyzett a barátom 1,5 év után.Én persze azonnal igent mondtam,mert nagyon akartam már,hogy ez megtörténjen az életemben. Előtte való hónapokban viszont sokat gondolkodtam rajta és mindig arra jutottam,hogy igent fogok mondani természetesen,de közben lehet nem is akarom igazán,mert korai. Most ez a félelmem bejött,mert bánom is,meg nem is azt a bizonyos igent. Mit tennétek a helyemben?

21L

2012. febr. 11. 21:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%

félelemből ne házasodj !!

azért mert fiatal vagy lehet később is megtalálod az igazit

2012. febr. 11. 21:21
 12/19 anonim ***** válasza:
2012. febr. 11. 22:50
 13/19 anonim ***** válasza:
Lebuktam
2012. febr. 11. 22:51
 14/19 anonim ***** válasza:
kit érdekelnek mások? Ha szereted ne bánd.:)
2012. febr. 11. 22:53
 15/19 A kérdező kommentje:

tegnap,22:50

21 éves vagyok,nem 22,szóval már itt bukott az egész:)

2012. febr. 12. 09:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Dugjál más férfiakkal minél többször.
2012. febr. 12. 10:04
 17/19 anonim ***** válasza:
21-t vagy 22-t írni nem nagy kunszt,a többi pedig stimmel.Olvasd el,hogy milyen válaszokat kapott,nem árthat,bár ő legalább előbb kérdezett,aztán cselekedett,nálad talán már mindegy.
2012. febr. 12. 12:02
 18/19 anonim ***** válasza:
Én is 21 voltam amikor a férjem eljegyzett.Egy év 3 hónap után. De csak így magunk közt. Természetesen a gyűrűt hordtam így mindenki látta. A rendes amolyan hivatalos eljegyzés pedig az 5. évben volt és akkor volt az esküvő is. Mi mindketten nagyon akartuk így igazából nem is volt meglepetés. Most sem csinálnám másképp.
2012. febr. 12. 17:07
 19/19 anonim ***** válasza:
21 szintén, 4éve együtt, nálunk még nem volt eljegyzés, mert míg nem dolgozunk mind a ketten addig nincs is mire. A párom már dolgozik, ha minden jól megy én is hamarosan fogok, úgyhogy idén valószínűleg én is kapok gyűrűt. Ha erre gondolok egyrészt nagyon nagyon boldog vagyok, másrészt számomra is ijesztő egy kicsit. Nem a párom miatt, szeretem és tudom hogy csak vele akarok lenni, nélküle el sem tudom képzelni. De azért tényleg félelmetes "felnőni ehhez".
2012. febr. 13. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!