Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyeztek, és bekövetkezett, amitől féltem. Mit tegyek?
Eljegyzett a barátom 1,5 év után.Én persze azonnal igent mondtam,mert nagyon akartam már,hogy ez megtörténjen az életemben. Előtte való hónapokban viszont sokat gondolkodtam rajta és mindig arra jutottam,hogy igent fogok mondani természetesen,de közben lehet nem is akarom igazán,mert korai. Most ez a félelmem bejött,mert bánom is,meg nem is azt a bizonyos igent. Mit tennétek a helyemben?
21L
Gondolkodási időt kérnék.
de mi a baj? mitől félsz?
Te élsz a kapcsolatotokban vagy a "többiek". Amíg mások véleményére többet adsz mint a saját, és a párod érzelmeire addig tényleg éretlen vagy a házassághoz.
Én 19 évesen házasodtam (tudom hogy le leszek ezért pontozva), de életem legjobb döntése volt! Szeretem és tisztelem a férjem és ő is engem.
Végignézek a régi osztálytársaimon, akik kétségbe vannak esve, mivel már úgy érzik elkéstek a párkereséssel, 28 évesen. Akik tényleg komolyan gondolják azok már szinte mind házasok.
Nemrég írt rám az egyikük, hogy hogyan tudtam ilyen sokáig kapcsolatban élni, neki nem megy, mert már nincs olyan aki megfelelne.
Na, mi ezért tartottunk titkosat. Csak barátok tudják, családok nem, mert menne a beszólogatás.
Persze, egyszerű azt mondani, hogy tegyél másokra, én is így tennék persze, de ahogy ismerjük a családjainkat ott nem csak néha napi beszólásról lenne szó...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!