Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Van itt olyan akit egyetemista...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akit egyetemistaként eljegyeztek? Távkapcsolat?

Figyelt kérdés

A párommal több mint 2,5 éve vagyunk együtt...egy ideig egy városban laktunk, mindennap találkoztunk (ebben az időben sokszor beszélt az eljegyzésről, hogy mennyire szeretné...) aztán egyetemre kerültünk, s távkapcsolat lett a dologból...a viszonyunk jó, és talán még szorosabban kötődünk egymáshoz...beszéltünk az eljegyzésről, és azt mondta, hogy mostmár még várna vele, mivel most érzi igazán, hogy ez mennyire fontos döntés, és hayja érni kicsit (arra kértem, hogy majd akkor kérj meg a kezemet amikor nem számitok rá:) )atlátom én is a helyzetet és neki még 5 év egyetem (orvosi) tehát valóban nem "égetős" a dolog, mégis kicsit vágyom rá...

Szerintem attól fél, hogy a közeli rokonok, barátok azt hinnék azért jegyez el, hogy "magahoz láncoljon"...vagy nem tudom...van akinek ez műközödött ennyi idősen?

2o-L

2009. dec. 7. 11:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is egyetemista vagyok, pont 20 éves voltam, mikor eljegyezkedtünk. Igaz, nekünk van kisbabánk is:) Nos a miénk csak pár hónapig volt távkapcsolat, mert leköltözött hozzám Pécsre végül. Most is együtt élünk, de közben én levelezősre váltottam.

Egyébként, ha te végzel, akár hozzá is költözhetsz, nem?:) Mennyi van még vissza?

2009. dec. 7. 12:00
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Az eljegyzés nem jelent még elköteleződést. Ha házasságot ajánlott volna, az már igen. eze gy nagyon szép gesztus lenne tőle, és nem kell nézni hogy a rokonok, haverok mit szólnak hozzá?
2009. dec. 7. 12:26
 3/9 anonim ***** válasza:
70%

Nagyon kedves gesztus az eljegyzés, de nem jelent semmit. Ha szeret, akkor anélkül is szeret, hogy meggyűrűzne. Minek eljegyzés, ha x éven belül úgysem lesz meg az anyagi hátteretek ahhoz, hogy összeházasodjatok? Lehessen villogni a csoporttársak előtt?

Inkább azt értékeld, hogy komoly fiú, aki végiggondolja a döntéseit.

Ha nem jegyez el, csak mondjuk 5 év múlva, akkor sem fog összedőlni a világ :) De semmiképp ne erőltesd!

2009. dec. 7. 13:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyetemistaként jegyeztek el, de én nála lakok. Távkapcsolatos eljegyzést én nem akarnék, főleg, hogy még öt évig úgyis ugyanígy marad.
2009. dec. 7. 13:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
nekünk az eljegyzéssel együtt jött az összeköltözés is. nekem fura lenne távkapcsolatban. de ez én vagyok. erre nincsenek szigorú, írott szabályok
2009. dec. 7. 13:42
 6/9 anonim ***** válasza:
71%

Engem érettségi előtt egy hónappal kért meg a párom. Akkor még távkapcs.ban voltunk.

Ma házasok vagyunk:)

Elkötelezettség és felelősség kérdése...

21/L

2009. dec. 7. 14:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 21 éves vagyok a barátommal 2 éve vagyunk együtt és már lassan egy éve távkapcsolatban. 60km-re lakik tőlem általában 7végente találkozunk de ez nem rontott semmit a kapcsolatunkon. Így legalább van időm az egyetemre is. Eljegyzést én még vagy 2-3 évig biztos nem szeretnék, én így is tudom hogy szeret és egy gyűrű miatt nem szeretne még jobban velem maradni. Az eljegyzés szerintem ráér akkor ha már az esküvővel sem kellene éveket várni.
2009. dec. 7. 16:26
 8/9 A kérdező kommentje:

Persze semmit sem sürgetek, mindennek eljön az igaza:)

amúgy egyrészt nem tartom jó dolognak egyrészt igy egy ideig még a dolgot, a távkapcsolat miatt, nem mert nem hiszek, hogy működik vagy ilyensmi, csakelég fura lehet, hogy megkérdik, hogy ki a vőlegény? hát...15o kmre van és 3 hetente latjuk egymast:))

masrészt, szeretném tudni, hogy "szorosabb" a kapcsolatunk, hiszen nem "csak" a baratnője vagyok vagy ilyensmi...

ja és semmiféle villogást nem szeretnék a csoporttársak előtt, nem is tudom miért jelente az villogást még meg sem fordult a fejemben...nem gyémántgyűrűről van szó, és nem azért szeretnék majd eljegyzést, hogy mutogassam az embereknek a gyűrűmet...meg sem fordult a fejemben...

amúgy még nem biztos mikor tudnék költözni, ha minden jól megy 2 év múlva, de lehet nem lehet mesterképzést végeni látogatás nélkülin majd, akkor 4 évről van szó, sajnos

:(( de bizom nagyon...aztán kiderül...

mindenkinek köszönöm a kedves választ:)

2009. dec. 7. 16:45
 9/9 A kérdező kommentje:
*ideje
2009. dec. 7. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!