Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki 17-18-19 éves és menyasszony?
Addig rendben van aki nem divatból csinálja...
De amint kezdenek 16-17 évesen egyesek a suliban is ezzel villogni, jön, hogy elhánnyam magam...
Én 4,5 éve vagyok a párommal és eddig azért nem volt eljegyzés mert CSAK és kizáróan suli után szeretnénk, amint van lehetőségünk összeköltözni. Remélem ez már belátható időn belül van.
Azok akik ilyen komoly döntésekkel tesznek eljegyzést, mint az egyik kommentelő lány, megemelem a kalapomat. De sajnos nem ez a több...
Engem is mosolygott már le 17 évesen valaki, amiért őt már eljegyezték fél év kapcsolat és eljegyzés után...miközben mi együtt vagyunk majdnem 5 éve...
Vannak akiknek a gyűrű státusszimbólum és teljesen nem az az értéke ami kéne legyen...csak villogás...
21-L
Szép..szép.. a szerelem ajaj ajaj jaj..mint a dal mondja...
mint te is irod19/menyasszony.
S áruljátok el nekem volt már a vőlegényetek előtt férfivel szexuális kapcsolatotok? Remélem nem a tisztelt vőlegényeteknek tartogattátok csak magatokat?
Ezt én csak azért kérdezem, mert tudjátok már 70 éves vagyok sajna és valamikor,ártatlanul, szűziesen, tapasztalatlanul, bután mentem férjhez 17 évesen. S bizony a házasság alatt jöttem rá, hogy nagyon nagy hiba volt.
"A làmyom csak 9 èves ès màr most mondogatjuk hogy az egyszeru csok (ami neki most nagyon idegen,ugy mondja) az nagyon fontos ,mivel az inditja a szekszuàlis fantàziàt."
Próbáltam összeszámolni a hibát a mondatodban, de nem sikerült...:-S Késő van már ehhez.
Egyébként szomorú, ha a kislányodnak 9 évesen ilyen stílusban nyomod...hogy a csók szexuális (!!!) fantáziát indít be...mégis melyik szót érti a mondatból...?
Bocs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!