Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki 17-18-19 éves és menyasszony?
Miért sajnos? Annak idején 16 évesen már idős volt. Attól, hogy a mai karrierista világban ez nem számít elfogadottnak, még léteznek érett gondolkodású fiatalok, akiknek ilyen az értékrendjük, csak körül kellene nézni.
Jöhetnek a szokásos negatív megszólalások, a nem élte ki magát, első szerelem, tapasztalatlan, rózsaszín köd, gyerek, igen, sok esetben igazak is, mert tényleg vannak akik ezt divatnak tekintik. De tessék nézni a kivételeket is.
Ezért nem is általánosítok. Én a magam részéről 17 évesen ismerkedtem meg a vőlegényemmel (akkor volt Ő 26), most, 19 évesen kérte meg a kezemet, és ért rá, hogy a gyermekei édesanyja legyek és a társa egy életen át, én pedig a világ egyik legboldogabb embere vagyok már csak ha eszembe jut is, milyen csodálatos ember a párom. Tudom, hogy vele leszek egy életen át - túléltünk egy súlyos, életveszélyes balesetet, hónapokig gyógyultunk és azért maradtunk életben, hogy egymáséi legyünk.
Lehet szidni, ellenezni, felelőtlennek és gyerekesnek tartani, de én boldog vagyok, abban a tudatban, hogy ez nem divat, nem elkapkodott valami, hanem életem legszebb és legjobb döntése.
19/menyasszony
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!