Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Fontos. Van köztetek olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos. Van köztetek olyan, akinek a párja nem térdelt le, mikor megkérte a kezét?

Figyelt kérdés
Mert a barátom kijelentette hogy ha nem gond nem térdel le, persze ez nekem nem esett jól...24 éves...
2012. jan. 29. 19:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még nagyon friss élményem van, mert 3 napja, Valentin napon kérte meg a Párom a kezem. Már régi álmom volt, 3 éve vagyunk együtt, de az elejétől kezdve úgy éreztem, hogy Ő az,akivel le akarom élni az életem. Teljes az összhang köztünk és nagyon szeretjük egymást. Semmit nem árult el előre, teljes meglepetés volt az egész, hozott 3 szál vörös rózsát és utána szorongatott valamit a kezében. Én gondoltam, hogy biztos majd hülyül, hogy kisbéka van a kezében és mindjárt a nyakamba ugrik, merthogy szokott igy viccelődni, mivel tudja, hogy utálom a békákat. Erre azt mondta, hogy ad nekem még valamit, amit tiszta szívből fog adni. Aztán kinyitotta a kezét és benne volt egy gyönyörű köves gyűrű, majdnem elájultam a meglepetéstől. Még fel sem eszméltem belőle, amikor megkérdezte: "Leszel a feleségem?". Nem térdelt le, hogy a kérdésedre válaszolja, de én nem is gondoltam ilyesmire, olyan boldog voltam, hogy tök mindegy volt nekem, hogy épp milyen pozícióban teszi fel a kérdést, 5 percig csak a vállára borulva sírtam a boldogságtól, mire ő hülyéskedett, látván, hogy nem hagyom abba a sírást, hogy "jó, tudom, hogy nem". Persze akkor már nevettem és mondtam, hogy de IGEN! :) Életem legszebb napja volt! Kit érdekel, hogy letérdel, vagy sem? A szándék a fontos, hogy veled szeretné leélni az életét! Ne rágódj ilyen butaságokon, inkább legyél nagyon boldog!
2012. febr. 17. 09:09
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
jaj utolsó, ez olyan aranyos :) sok boldogságot nektek! :D
2012. febr. 17. 09:51
 23/24 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen! :)
2012. febr. 17. 09:56
 24/24 A kérdező kommentje:
Sok boldogságot mindenkinek :)
2012. febr. 18. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!