Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jön el az idő?
Figyelt kérdés
Párommal(23/N 27/F) másfél éve vagyunk/élünk együtt.Néhányszor már szóba jött az eljegyzés s gyerekek :). Még randiztunk s volt egy kérdése felém"mondták már térden állva, hogy szeretlek?"s elősször nem értettem :) de már leesett hogy mi az :)s megemlitettem neki s mondta,hogy "ami késik az nem múlik... " :) múltkor valahogy szóbajött megint s mondta ,hogy nincs megfelelö alkalom s ha elvesz elöször megkell kérje a kezem ahhoz viszont apámtól kell hogy elkérjen... szerintetek benne van hogy megkérje a kezem csak nincs megfelelö pillanat számára? titokban reménykedve várom a pillanatot :)nem akarom töbször megemliteni neki nem akarom ráeröltetni...2012. jan. 9. 19:09
1/3 anonim válasza:
Akkor jön el az idő, amikor azt alkalmasnak érzi majd.
Ha egyszer megkéri a kezedet, soha többé nem fogja, és ez az izgalom tova fog szállni. Szóval addig örülj, míg előtte vagy.
3/3 anonim válasza:
jajjj ez nagyon aranyooos ^^ szerintem megfogja kérni a kezed :3 SOK BOLDOGSÁGOT akár megkéri akár nem :) de "ami késik nem múlik" elven egyszer eljön az ideje, hogy megkérje a kezed... habár másfél év az kevés. anyuék is kb 1 évig jártak és úgy házasodtak meg...nem ismerték ki egymást eléggé. de ha ti együtt laktok és már azért ismeritek egymás logikáját szerintem jó párost fogtok alkotni :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!