Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Más is szeret álmodozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is szeret álmodozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Több mint 2 éve vagyunk együtt barátommal, együtt is élünk 2 éve, de amíg nem végzem el az egyetemet, biztos nem kéri meg a kezemet. Én viszont nagyon szeretek eljegyzésekről olvasni,akár itt,akár fórumokon. Neki persze nem szoktam említeni,eleget olvastam már arról hogy az ilyen jellegű nyomás nagyon nem jó,szóval csak a magam szórakoztatására olvasok ilyet...viszont arra lennék kíváncsi hogy más is szokott olvasni eljegyzésekről és álmodozni (aki párkapcsolatban él hosszabb ideje)? Ilyenkor mindig teljesen elragad a hév és hogy milyen szép az eljegyzés,aztán persze lenyugszok:)

2011. dec. 28. 14:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Álmodozás az élet megrontója! Vörösmarty Mihály
2011. dec. 28. 14:50
 2/18 LadyLee ***** válasza:
Nem szoktam. Nem vagyok valami romantikus alkat.
2011. dec. 28. 14:59
 3/18 anonim ***** válasza:
Én a családalapításról álmodozom,pedig még egyáltalán nem tartunk ott.Rengeteget olvasom a gyerekvállalás,nevelés rovatot és arról ábrándozok,hogy milyen jó lesz,ha majd egyszer nekünk is lesz saját kisbabánk.:)
2011. dec. 28. 15:04
 4/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat :)

A gyermekvállalásos cikkeket is szeretem olvasni,de biztos azért mert van egy házaspár-barátunk ahol van már egy 2 éves kisfiú és úton a következő baba :) Így aztán testközelből is látom hogy szép (és persze nehéz is) tud lenni a házasság gyerekekkel :)

2011. dec. 28. 15:07
 5/18 anonim ***** válasza:

Sajnos en is tul sokat almodoztam. "Most mar banom, de most mar keso." Jozsef Attila

Az a baj,hogy most is ilyen almodozasi folyamatot elek meg eletkent, aztan vagy bejon vagy nem, de orulnek,ha tobbe nem almodoznek. Sajnos eveket vesztettem ezzel,munka,maganelet,es minden teren.

2011. dec. 28. 15:08
 6/18 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező! :)

Milyen drága vagy! Én szoktam "álmodozni"... 4,5 éve vagyunk együtt a párommal, elegendő időm volt már "ábrándozni"...azt tudjuk, hogy össze szeretnénk házasodni, de hogy mikor kerül rá sor nem tudjuk.

Bennem gyakran előjön a "nő", s vágyom a nagy meglepetésre, a gyűrűre, a rokonok kedves szavaira, az életem nagy napjára, mikor örök hűséget fogadunk. Érdekes, nem vagyok az a "nyálas" fajta, de fontos nekem a házasság, szerencsére a páromnak is.

Már kiválasztottuk álmaink karikagyűrűjét (habár szerintem nem lesz rá pénzünk)-végül is nem ez a lényeg.

Ez a második nyara, hogy várom, hogy "hátha most"...a párom meglepetést szeretne, úgyhogy nem fogom tudni előre az időpontot. Marad az örömteli várakozás. Én idén végzek az egyetemmel, nyáron összeköltözünk, úgyhogy remélem megtörik a jég.

Sok boldogságot Nektek:)

21-L

2011. dec. 28. 15:19
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves válaszod és remélem hamarosan még boldogabb leszel! :)
2011. dec. 28. 15:21
 8/18 anonim ***** válasza:
Nos en is orok almodozo voltam ,.elkepzeltem a boldog eletemet ,.egy ferfi mellet aki oszinten szeret es tisztel ,.majd a gyermekeinket is,.es lam!!az almom valora valt!!nos ez esetben szerencsesnek mondhatom magam!!van egy nagyon jo es kivalo parkapcsolatom ,.jovore a ferjem lesz es van egy 3 honapos kicsi lanyunk akit mindennel es mindenkinel jobban szeretunk ,:-))es az is lehet ha egyszer meg emlitened parodnak hogy mit is szeretnel ,.nem hiszem hogy az elso alkalom adtan eltavolitanad magadtol!!
2011. dec. 28. 15:26
 9/18 anonim ***** válasza:
49%
Én 4 éve vagyok együtt a párommal, de egyszer sem álmodoztam róla. Nem vagyok az a tipikusan "ó jézusom kérd már meg a kezem" típus.
2011. dec. 28. 15:34
 10/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Egész Életemben álmodoztam. 22 év után az álmaim egy része megvalósult, mert megtaláltam a másik felem. most arról ábrándozom, hogy mikor lesz elég pénzünk és hátterünk összeházasodni és gyermeket nemzeni. :)

23N

2011. dec. 28. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!