Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is szeret álmodozni?
Sziasztok!
Több mint 2 éve vagyunk együtt barátommal, együtt is élünk 2 éve, de amíg nem végzem el az egyetemet, biztos nem kéri meg a kezemet. Én viszont nagyon szeretek eljegyzésekről olvasni,akár itt,akár fórumokon. Neki persze nem szoktam említeni,eleget olvastam már arról hogy az ilyen jellegű nyomás nagyon nem jó,szóval csak a magam szórakoztatására olvasok ilyet...viszont arra lennék kíváncsi hogy más is szokott olvasni eljegyzésekről és álmodozni (aki párkapcsolatban él hosszabb ideje)? Ilyenkor mindig teljesen elragad a hév és hogy milyen szép az eljegyzés,aztán persze lenyugszok:)
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
A gyermekvállalásos cikkeket is szeretem olvasni,de biztos azért mert van egy házaspár-barátunk ahol van már egy 2 éves kisfiú és úton a következő baba :) Így aztán testközelből is látom hogy szép (és persze nehéz is) tud lenni a házasság gyerekekkel :)
Sajnos en is tul sokat almodoztam. "Most mar banom, de most mar keso." Jozsef Attila
Az a baj,hogy most is ilyen almodozasi folyamatot elek meg eletkent, aztan vagy bejon vagy nem, de orulnek,ha tobbe nem almodoznek. Sajnos eveket vesztettem ezzel,munka,maganelet,es minden teren.
Szia Kérdező! :)
Milyen drága vagy! Én szoktam "álmodozni"... 4,5 éve vagyunk együtt a párommal, elegendő időm volt már "ábrándozni"...azt tudjuk, hogy össze szeretnénk házasodni, de hogy mikor kerül rá sor nem tudjuk.
Bennem gyakran előjön a "nő", s vágyom a nagy meglepetésre, a gyűrűre, a rokonok kedves szavaira, az életem nagy napjára, mikor örök hűséget fogadunk. Érdekes, nem vagyok az a "nyálas" fajta, de fontos nekem a házasság, szerencsére a páromnak is.
Már kiválasztottuk álmaink karikagyűrűjét (habár szerintem nem lesz rá pénzünk)-végül is nem ez a lényeg.
Ez a második nyara, hogy várom, hogy "hátha most"...a párom meglepetést szeretne, úgyhogy nem fogom tudni előre az időpontot. Marad az örömteli várakozás. Én idén végzek az egyetemmel, nyáron összeköltözünk, úgyhogy remélem megtörik a jég.
Sok boldogságot Nektek:)
21-L
Szia!
Egész Életemben álmodoztam. 22 év után az álmaim egy része megvalósult, mert megtaláltam a másik felem. most arról ábrándozom, hogy mikor lesz elég pénzünk és hátterünk összeházasodni és gyermeket nemzeni. :)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!