Rosszul érzem hogy szeret?
Figyelt kérdés
mikor együtt vagyunk, szeretkezünk úgy érzem szeret, de mégis olyan nyögve nyelős a kapcsolatunk. becsaphat ez a dolog, így megjátszhatja? ő a férfi2011. dec. 20. 16:45
1/11 anonim 

válasza:

Ha mar igy érzed, biztosan van alapja!
2/11 anonim 

válasza:

fene tudja...kevés az infó ahhoz hogy ezt így meg lehessen mondani...
3/11 A kérdező kommentje:
mikor együtt vagyunk az tényleg szeretkezés nem d_gas, de amúgy néha olyan távolságtartónak tűnik, nem mutatja ki az érzéseit. összezavar. 1,5 éve vagyunk együtt
2011. dec. 20. 16:51
4/11 A kérdező kommentje:
de a kérdés hogy tud e úgy szeretkezni egy férfi hogy esetlen semmit nem érez?
2011. dec. 20. 16:52
5/11 anonim 

válasza:

A szeretkezés testi öröm ami klassz és kell, de egy kapcsolatban másra is szükség van.
Persze, hogy képes szeretkezni érzelem nélkül, különben a világ legősibb foglalkozása kihalt volna már:)
6/11 anonim 

válasza:

ma 16:52
én férfiként mondom hogy nem...ha én csak dugni akarnék akkor nem tudnék finomkodni és nem tudnám megjátszani,persze ez megint ember függő...lehet hogy ő jól csinálja...bár ha ilyen kételyeid vannak...hát nem tudom...
7/11 anonim 

válasza:

ahhoz ismerni kellene az embert hogy milyen valójában,szóval ezt így megmondani elég kapufa...lehet igen lehet nem...szóval ezt neked kell tudni igazából....erre itt nem lehet okos választ adni..
8/11 anonim 

válasza:

a kérdésem az lenne hogy mit értesz távolság tartó alatt??meg mi az hogy nyögve nyelős??
9/11 anonim 

válasza:

A férfiak többsége nem mutatja ki az érzéseit, attól még szerethet, miért lenne veled másfél éve, nem hiszem, hogy csak a szexért.
10/11 anonim 

válasza:

attól hogy a szexben odaadó, az még nem feltétlenül jelent szerelmet.voltam már olyan pasival akivel mennyei volt a szex, mégsem szeretett.a szerelmet szexen kívül is érezned kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!