Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha a szomszédod...

Mit tennél, ha a szomszédod bevallaná, hogy szeret, és kíván téged annak ellenére, hogy házas vagy?

Figyelt kérdés

Velem ez a szitu van most, és nem tudom, hogy elmondjam e a férjemnek. Attól félek, hogy féltékenységében elverné a srácot.

Kb fél éve költöztünk ide a férjemmel, a srác(19éves) a szüleivel él a szomszédságunkban.

Már az elején észrevettem, hogy sokszor figyel, éreztem, hogy tetszem neki. Igazából nem beszélgettünk eddig még olyan sokat, csak néha-néha odajött hozzám, mikor a portánk előtt kertészkedtem, vagy mikor összefutottunk az utcán.

Kb. 1,5 hete egy közösségi oldalon megírta nekem levélben, hogy szeret, és kíván engem, de tudja, hogy férjem van, csak nem tud mit kezdeni a szituációval, és szenved.

A levél után 2-3 napig kerülte még a tekintetemet is. Utána véletlen összefutottunk a házunk előtt, és én megkérdeztem tőle, hogy a levelet Ő írta e (nem e mondjuk valami haverja, aki ki akart vele cseszni) de azt mondta, hogy Ő írta, és komolyan is gondolta.

Megbeszéltük, mondta, hogy tudja, hogy férjem van, és ezt tiszteletben is tartja, csak szerette volna nekem elmondani.

Valahogy nem tudom hova tenni a dolgot. Nem tudom, hogy tényleg komolyan gondolta e, vagy csak azt gondolja, hogy lehet köztünk valami "futó" kaland szerűség. Őszintének tűntek a szavai, és amúgy is normálisnak ismertem őt meg, de nem értem miért vallotta be. Elmondtam én is neki, hogy egyértelműen soha semmi nem lehet köztünk!

Kicsit fura ezzel a tudattal nap mint nap összefutni vele (közvetlen szomszédunk).

Nem tudom, hogy elmondjam e a férjemnek.. Talán jobb, ha nem tud róla, és én is megpróbálok úgy viszonyulni az egészhez, mintha meg sem történt volna.. Mit gondoltok? (24/n)

ui.: abszolút nem az esetem a srác, nem akarok tőle semmit, pláne, hogy férjem van, akit nagyon szeretek! (Mielőtt még valaki azt állítaná, hogy meg akarom csalni Őt)

2011. dec. 17. 23:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Rettentően meglepődnék, mert egy 50 körüli hölgy a szomszédom és a férjem is jót röhögne rajta :)

Komolyra fordítva: csak szorult annyi kultura a férjedbe, hogy nem verekedéssel akar egy ilyen dolgot kezelni, nem?

2011. dec. 17. 23:03
 2/20 anonim ***** válasza:
93%

Egyébként valószínű, hogy csak nyomta a lelkét a titok és megkönnyebbült, hogy bevallotta. Ha tiszteletben tartja a házasságodat, akkor nincs vele tennivaló.

Pár hétig feszengtek, ha találkoztok, aztán előbb-utóbb lesz barátnője, vagy kínjában elköltözik.

2011. dec. 17. 23:04
 3/20 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele és kerüld, előbb vagy utóbb csak talál egy másik lányt, akibe nem csak plátóian lehet szerelmes. És letiltanám a közösségi oldalon, hogy ne bombázzon üzenetekkel. A férjednek szerintem csak akkor mondd el, ha elmérgesül a dolog, pl. zaklatni kezd.
2011. dec. 17. 23:05
 4/20 A kérdező kommentje:
Azt hiszem.. Mármint, remélem! Eléggé indulatos. Nagyon féltékeny típus, s ha nem is verekedne, de biztos, hogy borzasztó rosszul esne neki.
2011. dec. 17. 23:05
 5/20 A kérdező kommentje:

:) Nem szokott üzenetekkel bombázni! Egyetlen levelet írt eddig. Kerülni nehezen tudom.. igazából, eddig se kerestem a társaságát, de ennél jobban nem tudom elkerülni, hisz mellettünk lakik.

Én is abban reménykedek, hogy mihamarabb talál magának egy lányt..

2011. dec. 17. 23:09
 6/20 anonim ***** válasza:
Ezt úgy hívják: reménytelen szerelem. Talán már ő is tudja, és bánatában verseket ír, ami jó. Szerintem nem kell elmondani a férjednek, erről nem tehetsz, egyértelműen elzárkóztál, az jó, és a férjed sem tudna mit kezdeni ezzel az infoval.
2011. dec. 17. 23:10
 7/20 anonim ***** válasza:
0%

Te hogyan éreznéd magad, ha a férjednek ajánlkozna fel egy fiatalka szomszédlány, hogy őt sem érdekli, hogy nős??

Te nem lennél -jogosan- féltékeny?

...és minden nap a szemedbe röhögne az a csaj?!

2011. dec. 17. 23:33
 8/20 A kérdező kommentje:

Hogy őt sem érdekli, hogy nős?

Szerintem félre értettél. Pont, hogy érdekli, hogy férjnél vagyok.. Azt mondta, tiszteletben tartja.

Egyébként, természetesen rosszul esne a fordított szituáció, de a ha tudnám hogy a férjemet olyannyira nem érdekelné a fiatalka szomszédlány, mint engem a szomszéd fia, akkor egy cseppet sem aggódnék. Remélem érted, hogy mit akarok ezzel mondani.

2011. dec. 17. 23:42
 9/20 anonim ***** válasza:

Persze, hogy értem, de azt is látom, hogy továbbra is foglalkoztat a kérdés...

Egy normális nő, a csírájában fojtja el az ilyen irányú próbálkozásokat, és nem áll neki intim levelezésbe és beszélgetésekbe, a férje háta mögött!

Sőt szóba sem állna többé egy ilyennel!!

2011. dec. 17. 23:50
 10/20 anonim ***** válasza:

Ez annyira kényes szitu!! Nem irigyellek érte, főleg hogy a közvetlen szomszédod.

Én nem említeném a férjemnek (főleg ha ilyen hirtelen haragú), hiszen nem történt semmi. Arra viszont mostantól kínosan figyelj, hogy legyél kimértebb, ne menj bele még véletlenül sem kétértelmű szóváltásba a sráccal, vagy olyan beszélgetésbe, ami a kínosabb téma felé fordulhat. Nehogy egy kicsi reményt is táplálj benne.

2011. dec. 17. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!