Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan keseríti meg évek óta...

Hogyan keseríti meg évek óta szomszédod a hétköznapjaidat? Teszel ellene?

Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 21:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem részletezem,bonyolult..az viszont nem véletlen mondják,hogy rossz szomszédság török átok..
2010. febr. 11. 21:37
 2/23 anonim válasza:
100%

Falun lakunk, és amikor a szemetet viszik, akkor ki kell rakni a kukát az út szélére, mikor elmegyünk otthonról, akkor jön a szomszéd, kiborítja rendszerint, megmérgezi a kutyáinkat, macskáinkat, a ház oldalát ütögeti kalapáccsal, részegen fenyegetőzik, stb.

Fel is jelentettük, és azóta csendben van! :)

2010. febr. 11. 21:46
 3/23 anonim ***** válasza:
76%
Nekem nagyon jó szomszédaim vannak.
2010. febr. 11. 21:49
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
A szomszéd nénike folyton becsönget hogy mért nem söprtük le a gangot, mért rugdosuk az ajtaját, hogy mi betörünk hozzá és elvittük a hálóingeit... A legjobb hogy mivel körfolyosos házban lakunk állandoan kukkol az ablakunkon. Még jó hogy egész nap dolgozunk különben már megpofoztam volna a nőt. Beszéltünk a fiával hogy vigye otthonba de semmi se történt.
2010. febr. 11. 21:50
 5/23 anonim ***** válasza:
88%
Sehogyan. Eddig mindig szerencsénk volt a szomszédsággal, mind rendes emberek. Nyáron együtt szoktunk grillezni.
2010. febr. 11. 21:50
 6/23 anonim válasza:
100%

nekem van egy részeg szomszédom,(csak akkor jozan ha nincs pénze piára)

én jol el szoktam bszélgetni vele amikor részeg,habár nem értem sokszor mit gagyog,

2010. febr. 11. 21:53
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Kiül az erkélyre, és elereszti a vizeletét. Már előre félek a tavasztól, jeleztünk az illetékeseknek, de most hideg van, így nyugi is.
2010. febr. 11. 21:53
 8/23 anonim ***** válasza:
90%
A felső szomszéd éjszaka leg magic-ezett. Jeleztem neki hogy legalább egy szőnyeget tegyen alá. Vagy ha nem probléma ne éjjeli fél egykor kezdjen hozzá. Azóta minden oké.
2010. febr. 11. 21:56
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Már szerencsére elköltöztem, de amikor anyukámmal laktam még, hát...

Két borzalom szomszéd is volt. Panel lakás, mi az elsőn alktunk. Felettünk lakott egy nő, három átok gyerekkel. Azok reggel nyolctól éjfélig, egyig ordítottak, ütötték egymást, tekegolyót dobáltak (a hangjából ítélve). Ezeket sose vitték le a játszótérre eleinte amikor beköltöztek, csak kb. amikor már egy éve ott laktak, akkor a három (8 és 12 év közötti) gyerek lemehetett az ablakok alatti járdára labdázni. A kaputelefon használatát valahogy senki nem magyarázta el nekik, mert ha bármit akartak, üvöltöttek, hogy "Anyaaaaaa dobd le a labdát", de ezt kb. 10 percenként. Ja és általában este 8-kor mentek le. Ezen kívül a megrágott csipszet az erkélyünk korlátjára köpték, amikor felmentem szólni, az anyuk letagadta, aztán felvittem egy zacskóban a köpetet, akkor azt mondta, hogy biztos a harmadikról került oda. Nyáron jegesteát öntöttek az erkélyünkre, aztán egyszer, amikor öcsém levitte a kutyát, az ablakból megdobták paradicsommal. Én már csak úgy hívom őket, hogy a sz*ros kölykök. Pedig nekem is van gyerekem, de hát amit ezek csinálnak, az kriminális. Ja, köszönni nem tudnak. Nekem a két éves gyerekem képes köszönni, ezek nem tudnak.

Ehhez jött még hozzá a földszinti szomszéd... Ott egy öreg nő lakik meg a 30 körüli lánya. A lány igazoltan bolond, de szerintem a nő is az. Büdösek (pedig állandóan takarítanak, de fürdeni szerintem nem szoktak) és heti rendszerességgel összevesznek valamin, olyankor zeng az egész ház, ütik verik egymás, aztán rendszerint a az öreg nő kizárja a lányt a lépcsőházba, aki ott óbégat meg rúgja az ajtót. Esetenként a lány zárja ki az anyját, akkor az sipítozik kint. Egyszer annyira egymásnak estek, hogy mindketten kiestek az ablakon. Sajnos semmi különösebb bajuk nem lett. Rájuk már hívtam párszor rendőrt, a rendőrök meg a mentőt, de másnap mindig hazajöttek.

Ehhez képest az albérlet egy álom :) Mondjuk fölöttem egy evészavaros csaj lakik, és napi háromszor hallom hogy okádik, ami eléggé gusztustalan, de már kezdem megszokni, meg hát, mint azt tudom, lehetne sokkal rosszabb szomszédom is.

2010. febr. 11. 22:06
 10/23 anonim ***** válasza:
93%
az alattam lakóknál olyan az ajtó,hogy ha becsukják,nem záródik be,hanem rugdosni kell még hozzá... :S és persze nyikorog is.ugye laknak a lakásban vagy 10en,éjjel-nappal jövés-menés van,üvöltenek,veszekednek,zenét hallgatnak.és olyan rohadt büdös hagymás kajákat főznek,hogy kifordul a belem amikor jövök haza.
2010. febr. 11. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!