Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan keseríti meg évek óta...

Hogyan keseríti meg évek óta szomszédod a hétköznapjaidat? Teszel ellene?

Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 21:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%
nekem a felettünk lakókkal gyűlt meg a bajom, mert hatalmas debil mind a kettő... egy 40-50 év körüli párról van szó... minden reggel 6kor kelek, amúgy 8-9 között kelnék alapjáraton, mert amikor felkelnek átrendezik a lakásba a bútorokat:S valamikor 10perc, valamikor fél óra, a nő magassarkúba meg klumpába mászkál... van riasztójuk, ami 2-3 havonta megszólal, és addig riaszt, még le nem merül...de természetesen nem történik semmi, és ők sincsenek otthon... szerintem ha betörnének, azt sem venné már észre senki... tavasztól őszig egy kinyitható asztal volt az erkélyükön, ami rosszul volt rögzitve, amikor fújt a szél, nekicsapkodta a korlátnak... senki nem tudott aludni, kivéve őket, körülbelül 10 lakásból szóltak nekik, pár hónap alatt eljutott a tudatukig... a palinak van két gyereke, 2hetente vannak itt, egész nap kergetik egymást reggel 8-tól este 10ig a 40négyzetméteren..és még csak nem is panel:( a legnagyobb baj az, hogy nem veszik észre magukat, nem lehet velük beszélni, kiborítóak.. minap felmentem hozzájuk megint, nem nyitottak ajtót:S
2010. febr. 11. 23:12
 12/23 anonim ***** válasza:
93%
Nekünk szerencsére csak pár hétig volt a szomszédunk egy Lengyel család..Először csak szombaton buliztak hajnali 4-ig,és mi úgy voltunk vele,hogy hétvége van,úgysem kell korán kelni másnap..De nem is a bulival volt baj,hanem hogy végtelen módban csak a Karel Gott: Karnevál című dala ment...De hétköznap is ez ment 1 héten keresztül.Hajnali 3-ig csak lengyel mulatós zenék,és Karel Gott ment..Az utolsó nap a nagy buli alatt kimentek az utcára és elkezdték a kocsikat levizelni,és rongálni.Rögtön ki is hívták a bobbykat,mivel mondták,hogy többen vannak az egész utcát lezárták a rendőrök.Se ki se be nem lehetett menni.Mi közvetlen mellettük laktunk így az egészet egészen hangosan élvezhettük..A rendőrök alig 5 perc alatt olyan rendet raktak a lengyelek között,hogy utána azt se vettük észre,hogy elköltöztek,olyan csendben maradtak..Hál istenek a többi "új szomszédokkal nem volt semmi baj..(mindig csak rövid időre adják ki a mellettünk lévő lakást.A másik oldalon egy angol idősebb házaspár lakik akikkel szintén nincs semmi gond..Kicsit süketek,és néha hallani,hogy szól a TV,de ez nálunk is így van...
2010. febr. 12. 01:35
 13/23 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk a szomszédban egy huszonéves srác lakik albérletben. Üvölt a zene, házimozi van, az is üvölt, haverjával csak üvöltve tudnak beszélgetni és röhögni. Én sem vagyok idős, de kiborító. Állítólag régebben még durvább volt, a másik szomszédja amikor szólt neki, még ő volt megsértődve. A férjem írt egy levelet nemrég neki, mert szemtől szembe nem szoktunk találkozni nagyon, most azóta eléggé kuss van. Amikor beköltöztünk, az volt a legdurvább, hogy k....vák jártak hozzá és hangosan dugtak, vagyis a csaj visított, mint aki olyan nagyon élvezi..... alapból ezen csak röhögtem volna, de van egy kisgyerekem is.... Meg a közvetlen közelben még 2 és még lejjebb is. No a nagyobb gyerekek már megkérdezhetik, hogy anyu, miért visít a néni....
2010. febr. 12. 07:42
 14/23 anonim ***** válasza:
88%

A két mellettünk lakó szomszéddal semmi bajom , nagyon birjuk egymást , mi is szoktunk Grillezni , Bográcsozni meg ilyenek ... de a kert szomszéd :S úhh

4 kutyám van , tudni illik ilyen emberevők , és feszt feljelentenek minket, hol rossza a "kovácsolt vas " kerítésünk , 5 éve csináltattuk , direkt a kutyák miatt , nem is szöknek , hol a kutyáim RENDSZEESEN átjárnak hozzájuk , igen átjárnak a kutyák de nem az enyémek , ugyan is sem spánielem , sem németjuhászom , de Dalmatám sincsen :S de persze az enyémek ...

2 Amstaffom van 1 Ambullom meg egy Franciám ...

Volt hogy az kutyáimnak hal szaguk volt ...1 zacskó halszálkát szórt át, mert hátha meghalnak tőle -_-"

Egyszer majdnem áthúztam a kerítésen a nőt, megmondtam neki ha még 1x be mer szólni átmegyek és kitaposom a Belét ... nagyon felhúztam magam , mert azt mondta kilöveti a kutyáimat a saját kertemben mert ezeket a kutyákat TILOS tartani :S Amióta feljelentettem fenyegetésért és mert a kutyáimat ki akarta lövetni nem volt gond ....

Nem is mer pattogni mert tudja ha bármelyik kutyám meghal akkor átmegyek és azt nem úsza meg ...

Más gondom nincsen ...

2010. febr. 12. 14:58
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: Hogy tudtad bizonyítani, hogy megfenyegetett a szomszéd nő?

Nekem nem sikerült feljelentenem a fenyegetőmet, mert ez így kevés volt a Rendőrségnek:(

2010. febr. 13. 09:54
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Legközelebb fedd fel telefonra a beszélgetéseteket , én mindig hordok telefont magammal így bármikor fel tudtam venni , és persze az sem utolsó szempont ha nem egyedül vagy amikor beszéltek , egy tanú sem árt !

Tedd meg ezt szépen , ne hagyd hogy fenyegessenek !

2010. febr. 13. 10:19
 17/23 anonim ***** válasza:

tennék, de nem használna.

bolond a felettem lakó néni, és egész nap azt hallgatom, h különböző tárgyakkal csapja a zajt.

úgy mint: széktologatás, kopácsolás seprűnyéllel, tárgyak direkt leejtése a padlóra naponta vagy 20x...

nem lehet vele beszélni, mert letagadja. kényszerképzetei vannak.

nem marad más, mint megvárni, h jobb létre szenderül... csak bírjam addig idegekkel...

2010. febr. 17. 23:03
 18/23 anonim ***** válasza:
Nálunk a hálószoba ablakkal szemben van a szomszéd kéménye, kb 8 méter távolságra. Hulladék fával (ami gondolom nedves is) tüzel, fekete a füstje, szívunk rendesen. Ez ellen nem tudunk mit tenni. Nyáron csak a parlagfüve zavar, allergiásak vagyunk sajnos.
2010. febr. 18. 08:31
 19/23 anonim ***** válasza:
Ahol és amikor csak tudja! Antagonisztikus ellentét van közöttünk, nem nekünk köszönhetően. Fiatal, pökhendi, pénzes és idióta. Legutóbb /tavasszal/ pld. rakatott a tetőre cabadai zsindelyt a meglévő palára/!/ Úgy elbarmolta a csatornát, hogy azóta négyszer áztunk ronggyá. Tavasszal egyik első dolgunk lesz hívni egy bádogost, hogy helyrehozza, amit ő elb@szaott.
2010. febr. 18. 10:16
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik szomszédom már-már mániákus /piromániás/ évente 8-10 alkalommal égeti a kertihulladékot! Természetesen olyankora büzt felénk fujja a szél! Már többször próbáltam vele megbeszélni a dolgot,de sajnos, sikertelenül.
2010. febr. 18. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!