Feldobnád a szomszédod fű termesztése miatt?
Figyelt kérdés
Egy átlagos szomszédot te bejelentenél a rendőrségre hogy termeszt? Ezért ő 5-15 év letöltendő börtönt kaphat, nagyjából annyit mint egy gyilkos. Ha bejelentenéd miért tennéd, és mit éreznél miután elvitték?2011. ápr. 26. 11:53
1/17 anonim válasza:
Ennyire utálod?Én biztos nem dobnám fel, márcsak azért sem, mert ennyit kaphat érte.Bár mondjuk érdekes helyzetben lehetsz..
2/17 anonim válasza:
Csak akkor tenném ha túl rossz viszonyban lennénk és állandóan keresztbe tenne nekem. Másrészt attól függ mennyit termeszt és mit hol hogyan, mert ha kint a kertbe van 2 hajtás azért nem büntethetik meg mert van egy gaz fajta aminek ugyanilyen levelei vannak szóval erre figyelj oda. Ha elkapják és kérdeznek mond hogy nem tudtál te erről semmit meg minden ilyennel vigyázni kell.
3/17 anonim válasza:
Igen. Nem az a baj,hogy termeszti,hanem az,hogy majd árulja is. A sok tönkretett fiatal életét többre becsülöm,mint a szomszédságot.
4/17 A kérdező kommentje:
nem tennék ilyet soha. az emberek hozzáállására voltam kiváncsi ebben a témában.
2011. ápr. 26. 12:04
5/17 anonim válasza:
ha nem bírnám akkor dobnám fel. amúgy nem.
6/17 anonim válasza:
ha megtudnám hogy gyerekeknek árul,feldobnám..amúgy nem hiszem hogy foglalkoznék vele
7/17 anonim válasza:
én betársulnék :D
ha nem vesz be, felnyomnám =)
9/17 napietus válasza:
azonnal feldonám, amint megtudom. de csak, ha biztos lennék a dolgomban, tehát tuti, hogy azt termeszti. ezt nehéz a szomszédból eldönteni.
10/17 Phoney válasza:
Nem. Ennyi erővel azt is fel kellene nyomnom, aki pl vodkát főz otthon, mindkettő drog (a szesz valamivel veszélyesebb is, bár én pl. azt favorizálom mert finom), mindkét tevékenység illegális (csak pálinkát lehet főzni), persze a fű az nem számít nálunk hagyományosnak, ezért büntetik jobban, hogy ne terjedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!