Hogyan keseríti meg évek óta szomszédod a hétköznapjaidat? Teszel ellene?
panelban lakunk. A mellettünk lakó 85 éves néni egy hajnalon (fél2-kor:-) azzal csöngetett be hozzánk, hogy fejezzük már be a fénymásolást, mert iszonyatps zaja van, hallja, ahogyan zakatol a fénymásoló. Nos, nekünk nincs fénymásolónk, de ahogy álmos szemekkel kinyitottam az ajtót és ezt előadta, úgy lehordtam, hogy legközelebb ne csöngessen át ilyenkor, hogy abban nem volt köszönet.
Most az alattunk levő néni kezd megbolondulni: azt képzeli, hogy a közös tárolóból kilopjuk az ő cuccait és nem visszük neki vissza. Egy levelet hagyott tegnap este a tárolóban egy asztalon, amely a "tolvajhoz" (hozzánk) szólt, hogy szégyellje össze magát a tolvaj és vigyen mindent vissza. Hogy ne verjem agyon, ha meglátom ezt a banyáT?????
Velünk szembe lakik egy c*gány család. Nem valami jó szomszédok,de összetehetem a kezemet amiket másoknál le művelnek a cigó szomszédok.. Pl.tőlünk nem messze pár házzal egy cigány család olyat leműveltek annak idején,hogy abba a lépcsőházba nem mertem bemenni kihívni az osztálytársam aki az első emeleten lakott,ezek meg az alagsorban... 10en laktak egy lakásban,büdösek,rettentően koszosak voltak,csak a bűnözésből éltek(volt,hogy a rendőrség kereste az egyik hapsit onnan)amit találnak a kukában azt hazaviszik.. A házuk mögött egy szemét domb volt.. Előfordult olyan,hogy az ablakokban aludtak,volt aki a lépcsőházban,kötekedtek,és ha ordítottak egymással mi is hallottuk 4 házzal arrébb színtisztán... Hál istennek azóta elköltöztették őket és nyugalom van..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!